2777
2789
عنوان

آقا بیا حال دنیا خوب نیست🤲🤲

1488 بازدید | 352 پست

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💔💔💔

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

✨بسم الله الرحمن الرحیم

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ

وَانْکشَفَ الْغِطآءُ،

وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ

و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏

وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ

اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ،

يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ

يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ

اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ

الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.

🌾اللهم عجل لولیک فرج💔

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

فرض کن در باز شود ناگهـان... 

برسد منجی؛ آقا صاحب الزمـ💚ـان😍🥺

به به چه حال خوشی...عجب روزگاری...

صبح امید می‌دمد به خانه ها...بهـارمی‌آید تازه میشود جوانه ها🌱پر می‌شود زمینِ پر از جور؛ از عدالت..

تن آسوده می‌شود از غم؛ رنج و محنت.. 

و امـّا..

قصه عشق من و تـو دیدن دارد.. قصه ی من قصه دلتنـگی یک عمر است💔

میخواهم بگویم :بابا دلم تنگ است؛غرق گناهم... 

دلم شانه و تکیه گاهی می‌خواهد برای باریدن.. 

میدانم که شفاعت نزد خدا مقبول است؛ پس ما را دریاب که دستانمان خالیست...پیمانه را پر کن🤲🥀

ادرکنی امام زمانه ی ما.. ولاتهلکنی مولاجانم..🤚

تو را به فرق شکافته علی در محراب؛ به تشنه لب؛ علی اصغر بی تاب

تورابه سیلی کودکان درشام؛به لحظه کجاست بابا؟رقیه جان

تورا به مصیبت عمه جان زینب؛وبه شکرسجاد دربستر تب

و به دست های بریده ی عباس؛ و به مادرت بانوی بی نشان؛ عطر یاس🌱🦋 

اللّهم عجّل لولیک الفرج

با نوشتن #اتحاد_ما_رمزظهور‍ در ثواب این تاپیک شریک بشیم.اگردوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.