2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12671 بازدید | 493 پست

سلام من چالش جاکفشی رو انجام دادم.جاکفشیم خیلی تمیز شد.

یه کفشم کذاشته بودم گلش رو چسب بزنم،بعد از مدتها چسب زدم.

یه مسافرت ۳ روزه رفتیم خونه مادرشوهرم

از سفر زیارتی برگشته بودن سوغاتی برام یه پتو ژله ای یه حوله دست و یه حوله حمام اورده بودن.برای بچه هام یه دست لباس و یه اسباب بازی.

تو سفر بچه ها مریض شدن و دوتا شلوار پسرم رو دور انداختم.

یه بلوز و یه تیشرت خودمم کهنه شدن رفتن خروجی

یه پلاستیک کوچیک اسباب بازی شکسته رفت خروجی

یه کشو از اشپزخونه تمیز کردم یه مقدار خرده وسیله رفت خروجی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرم نیاسینامید ویتالایر برای منافذ میگن خوبه منم تازه دو هفته است که استفاده میکنم نمیتونم قطعی جواب ...

ممنون عزیزم

اره خودمم پارسال نیاسینامید استفاده میکردم ولی خب بیشتر پوستم شفاف شده بود تااینکه منافذروببنده

باید برم داروخانه ببینم چی دارن

مینیمالیست

عزیزم دیدم چند وقت این سوالتون هست. من داخل ماکروفر درست نکردم ولی داخل ایرفرایر، قابلمه رو گاز و فر ...

سلام

بله این سوالمو قبلاً هم پرسیدم ولی یادم نیست تو کدوم تاپیک 😁🤭😂😁🤣🤣

ممنون از توضیحاتتون🙏🏻🌹

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋💸تا جایی که ممکنه پیش سوپری و قصاب محل و .... حساب دفتری نداشته ...

درمورد نکته ی اول واقعا قرض گرفتن خیلی بده ادم روکوچیک میکنه

خودمن وقتی خونه خریدیم خیلییی فشار رومون بود به سختی میگذروندیم سال 99ماهی یک میلیون ازحقوق میموند بایه بچه کوچیک واقعا میلیمتری میگذروندیم که قرض نگیریم بحز یکبار که پسرم مریض بود وپول نداشتیم مجبور شدیم ازبرادرش بگیریم

ولی خانواده ای ازنزدیکانمون هستن تا بگی چه کنم سریع قرض میگیرن واقعا رفتارشون طوریه که انگاروظیفه بقیه س کمکشون کنن

الان من خودم تقریبا قسطام سنگین هنوز بعبارتی پامون رو کلاچ وترمزه برای خرج کردن بعد یه مقدار پولی دستمون اومد میخواستیم بریم دندونامون رودرست کنیم باهمسرم (قبلا عصب کشی کردیم دوباره ریخته) که یهو اقای اون خونه زنگ زدن که بله امروز دندونم شکسته پول بدین برم درستش کنم و😁

الان من وهمسرم داریم بادندون شکسته به زور غذامیخوریم واون اقا رفت دندونشودرست کرد ومیزون میزونه😁😁😁

مینیمالیست

ببین دخنر شما دست به بخچال نمیزنه من هر روز چندبار بخچال بابد مرتب کنم یاذ گرفنه تا دریخچال باز میکن ...

من الان حداقل شیش ساله دوطبقه پایین کتابخونم خالیه

فقط چندتاکتاب داستان توشه برای سرگرمی پسرکوچیکم

تاوقتی بچه کوچیکه ادم مجبوره یه چیزایی روازدسترسشون خارج کنه

مینیمالیست

درمورد لوازم ارایش نه مینیمالم ونه ماکسیمال

تقریبا ازهمشون هم استفاده میکنم فقط یکی دوتا ماسک هست که یادم میره البته ماسک خونگی ان

مثل خاک رس وگلاب وگلیسیرین وابلیمو

امروز حتما یکیشونو استفاده میکنم

یایه رژلب قرمز دارم بایدونه پالت که کمتر استفاده میشه باید بزارمشون جلوی دست

ریمل وخط چشمم اخراشه به محض تموم شدن جایگزین میشن

کرم پودر ودوتا ضد افتاب وپرایمر بصورت روزانه وبرای مهمونی استفاده میشن

سه تا عطر وادکلن که یکیشون جلوی دست گذاشتم اخراشه دوتای دیگه مونده

سرمه که معمولا هفته ای یکی دوبار استفاده میکنم

یه چیز جالبم یاد گرفتم تازگی یاهمون قلم سرمه خط چشم میکشم انقدر قشنگ میشه😁

سایه ابرو هم هروقت برم بیرون

درمورد رژلب انباشت دارم ولی خب استفاده میشن بجز اون دوموردی که گفتم دوتا رژلب مدادی، تینت لب، بالم لب، یه رژلب دیگه هست

لاک ولاک پاک کن هم ماهی یکبار استفاده میکنم

مینیمالیست

درمورد نکته ی اول واقعا قرض گرفتن خیلی بده ادم روکوچیک میکنهخودمن وقتی خونه خریدیم خیلییی فشار رومون ...

حالا این موضوع قرض گرفتن به کنار ...وقتی ادم پول قرض میده هم از لحاظ مالی خیلی به ادم فشار میاد چون هر لحظه ارزش پولمون داره میاد پایین تر! شما حتی یک ماه یا دوماه بعد هم پول و بخوای پس بگیری اجناس و خدمات گرون تر شدن😓 امیدوارم زودتر قرضتون و پس بدن

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام دوستان امروز چالش نداریم

سلام امروز نوبت اسباب بازی بچه ها هست

شکسته ها رو جدا کنید

اونایی که استفاده نمیکنن و ازش خسته شدن با اجازه خود بچها بدید نیازمند

اونایی که استفاده میکنن اگه زیادن چند بخش کنید و یه مقدارشو بذارید تو کارتون و بذارید انباری یا بالای کمد(جایی که دستش نرسه) بقیه رو بذارید جلو دست بعد یه مدت اینا رو جمع کنید و با اون یکی ها جا به جا کنید که براش تنوع داشته باشه و ریخت و پاشش هم کمتر بشه

اسباب بازی ها رو هم بشورید و با سرکه ضدعفونی کنید

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

💸🔥🔥🔥 هرگز و هرگز تحت تاثیر حرف های ناامید کننده و به ظاهر قشنگ دیگران قرار نگیرید و پس انداز و حساب کتابتون رو رها نکنید ، همون آدمهایی که میگن دنیا دوروزه انقدر خسیس نباش، همون آدما خودشون دارن پس انداز میکنن و ملک میخرن 🔥🔥🔥

💸اگه برای مناسبت ها همسرتون بهتون کادو نمیده، همیشه یخورده پول بذارین کنار خودتون یه تیکه طلای کوچیک بخرین ، این کارو با اون صرفه جویی هایی که بالا گفتم انجام بدین ( ما خانوما واسه کادوی دیگران همیشه کلی استرس و نقشه داریم ولی نوبت خودمون که میشه میگیم نداریم ، نیست ، گرونه .... اینم فقط بخاطر اینه که عادت کردیم)

💸اگه سعی کنیم کابینت ها و یخچال و کلا اشپزخونمون مرتب باشه ، مطمئن باشید یه سری مواد غذایی که همیشه پنهانه و ممکنه فاسد باشه میاد جلوی دستمون و اینم خودش یه جور مدیریت هزینه ست، کلا کابینتا رو اگه مرتب نیستن همین امشب بریزید بیرون بعد بیاین بگین چه مواد غذایی کشف کردین

💸یه نکته دیگه یادم اومد من غذاهای یه هفتمو ک قراره درست کنم تو دفترچه مینویسم اینجوری خرتو پرت اضافه نمیخرم

من تو مصرف روغن افتضاحم مثلا قبلا بادمجون یا کدو خورشتی ک میخواستم سرخ کنم کلی روغن استفاده میشد ولی الان چون از قبل میدونم فردا شام چی داریم بادمجونو از شب قبل پوست میکنم حلقه حلقه میکنم میزارم تو اب نمک فردا غروب ک میخوام درست کنم خوب با حوله یا دستمال خشکش میکنم بعد سرخ میکنم یا بعضی وقتا شب ک پوست کندم روش ی دستمال میکشم فقط بمونه کافیه

نمیدونین چقدر استفاده ی روغنم کم شده😨

📌فکر کنم با این روش بادمجون آبدار میشه ولی اگه تو روغن یکم آرد بریزید هم روغن جذب بادمجون نمیشه و هم خیلی مجلسی طور سرخ میشه

سلامداشتم تایپک مخارج خانه رو اون ور می خوندم یه چیزی به ذهنم رسید درسته ما خونه هانون خلوته ولی من ...

خواهر زبون داشته باش اینجوری پیش بره آرامش نداری تو خونت دوروزه دیگه کلیدم ازت میخوام

خانواده شوهرم هرجا برن دخترو دامادو میبرن شوهرمن یدونه پسره همه کار میکنه اصلا بهش نمیکنه شما بیاین

حال سال به سال یکی از اقوام بیاد خونمون پدرش میگه چرا به ما نگفتی.میگم هر وقت دلت خواست زنگ بزن بیاین لزومی نداره همیشه بگم بهتون. والله ساده گیر آوردن