2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12667 بازدید | 492 پست
منم علاقه خاصی به شوینده دارم😶💔خب و اما شوینده های ما:وایتکس(بوژنه و صحت خوبن)جرمگیر(مارک من)سیف ز ...

من اکتیو گرفتم خوب بود البته من یک کم آب هم میریزم دیگه شیشه بهار نمیگیره

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

مواد شوینده ما به غیر تاید که سرتاسر سال استفاده میشه، سالی چند بار ازموارد زیر استفاده میکنم

2 عدد اسپری سطوح و آشپزخانه اکتیو استفاده میکنم راضی ام

سیف کرمی 2 عدد/من برای سرویس متاسفانه 2 عدد/شیشه پاکن/لوله بازکن/شامپو فرش من/سفید کننده اکتیو/مایع لباسشویی/جرم گیر لباسشویی /جرم گیر کتری/مشکین تاژ(تمام بشه نمیگیرم)شامپو لباس

خیلی هاش توسط مرد خونه گرفته شده و از نظرش لازم بوده ولی دلم میخواد محدودش کنم

حمام خلوت، هر کس شامپو مناسبش، صابون شخصی و 1 ژل شستشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم علاقه خاصی به شوینده دارم😶💔خب و اما شوینده های ما:وایتکس(بوژنه و صحت خوبن)جرمگیر(مارک من)سیف ز ...

منم صابون رختشویی گلنار خریدم چند وقته خیلی راضیم تمام لکارو میبره.

مواد شوینده ما به غیر تاید که سرتاسر سال استفاده میشه، سالی چند بار ازموارد زیر استفاده میکنم2 عدد ا ...

چقدر خوب حمام من در از انواع شامپو

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

هایدی منو لایک کن اینجارو گم نکنم

عزیزم ذخیره اش کن اینجوری هم گم نمیکنی هم از جایی که پست جدید اومده برات باز میشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ماهم شوینده زیاد داریم ولی به خودم بود دو سه قلم بیشتر نمیگرفتم

پودر رختشویی و خیلی کم پودر لباسشویی (چند وقته نگرفتیم نمیدونم مامانم باز جایگزین میکنه یانه)

مایع لباسشویی و نرم کننده لباس و تیره شوی

وایتکس

جرمگیر

شیشه شوی هوم پلاس ( اینم رد میندازه ولی بوی سیب میده مامانم خوشش میاد)

اسپری سیف نارنجی

صابون گلنار

شامپو فرش

مایع ظرفشویی و دستشویی

مارک بیشترتون اکتیو هست و راضی هستیم

ماسک مو هم یدونه بدون ابکشی دارم

مامان و داداشم خیلی شامپو و تجهیزات دارن😑 معمولا هم اخرش میمونه من باید مصرف کنم تا تموم بشن🤦🏻♀️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چقدر خوب حمام من در از انواع شامپو

تاثیری هم رو شوره داشتن؟

ی جدید گرفتم آره خوبه کلونریمازول دو درصد ایروکس کل تار سلنیوم کلیبر و ...هیچکدوم تاثیر نداره

رو یه قسمت از سرت سرکه سیب رو هم امتحان کن

نصف نصف با اب قاطی کن بریز سرت چند دقیقه بمونه بشور دیگه هم شامپو نزن

بعد یه توصیه هم بکنم شامپوهای ضدشوره رو یکسره نزن چون سر عادت میکنه دیگه جواب نمیده چندبار که زدی و جواب گرفتی به مرور کمترش کن

دوستان گزارش یخچال و فریزر دادن دیدم چقدر مواد داخلشون با هم یا حداقل با من متفاوت. نمیگم کی بهتر رو ...

درست میفرمایین هرکسی بنا بر شرایطش سبکش متفاوته

مثلا خودمن چون امسال اومدم نزدیک خانواده هامون مهمونم زیاده مجبورم همیشه چیز میز زیادی داشته باشم خونه

واینکه پسرکوچولوم دوسال ونیمشه نمیتونم تند تند مثلا سبزی ولوبیاسبزو اینا بگیرم چون از دورازدسترس ترین نقاط خونه هم تیکه های سبزی پیدا میکنم تاچند روز پس یکباره باید زیاد بگیرم

مینیمالیست

چالش یلدایی🍉روز سومخانومای مینیمال عزیزامروز وقتشه که بریم سراغ سربازای نطافت خونه👮♀️یعنی شوینده ه ...

درمورد چالش امروز من این موردو ندارم🤣چون کابینتم کمه شوینده های دم دستمیو گذاشتم توی یه سبد کنار دربالکن بزرگاروهم توی سبد بزرگ توی خود بالکن

یه سوال ازدوستان گازم استیله هرچی دستمالش میکشم رد دستمال میمونه و جای لکه اب داره باچی پاکش کنم؟ تعریف سیف روشنیدم

خودم این دوسه ماهه بامایع ظرفشویی شستمش

مینیمالیست

صبح بخیر همگیچالش دیروز رو انجام دادم دو تا ادویه که آخراش بود رو یکی کردم برا غذا یکم گندم پوست کند ...

اون گندم رو هروقتی اش یاعدسی درست میکنین اندازه یه مشت بریزین توی اش هم خوشمزه اش میکنه وهم مصرف میشه

مراقب باشین در زود پز روکیپ نکنه یکم روغن هم بریزین

مینیمالیست

درمورد مارک خوب

من قبلاها نرم کننده سافتلن میگرفتم چون خیلی غلیظ بود نصفش توی مخزن میموند

الان اکتیو رو جایگزین کردم خیلی ام خوبه فکرکنم قیمتشم مناسبتر باشه

مایع ظرفشوییم واش لند گرفتم بیشتر ازپریل دوستش داشتم رایحه اشم خوب بود

مایع دستشویی درماکلینم خیلی خوشبوعه

مینیمالیست

چیزای به درد بخور بخرید . کاربردی .

وگرنه آدم میتونه کمدشو پر از لباسای ارزون و بی کیفیت و از مد افتاده کنه .

یا کلی لوازم آرایشی ارزون و بی کیفیت

کلی کیف و کفش بی کیفیت .

من همیشه میگم یک عدد بخرید اما گردن و با کیفیت

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

درمورد چالش امروز من این موردو ندارم🤣چون کابینتم کمه شوینده های دم دستمیو گذاشتم توی یه سبد کنار در ...

من گاهی با پاک کننده شیرالات پاک میکنم لگه آب پاک میشه . هر روز هم با شیشه پاک کن تمیز میکنم رد دسمال نمیمونه

همتای مامانم بودم❤