2777
2789
عنوان

چرا گونه هام قرمز میشه اینجوری

118 بازدید | 14 پست

من جدیدا یه کرم گرفتم یه مقدار لایه برداری هم داره با سرم

دفعه اولم نیست این کرم و استفاده میکنم قبلانم زدم مشکل خاصی نداشت الان بعد سه ماه باز خریدم میزنم به صورتم مشکل خاصی نداره ولی گونه هام خیلی قرمز میشن قبلانم اینجوری شدم ولی الان دو برابر قبل قرمز میشه جوری که ابجیم میگه انگار رژ گونه زدی

دست بزنم به صورتم یکم فشار بدم قرمز میشه جاش

میگم نکنه بخاطر این کرم باشه میترسم

ولی ۳۸۰۰ خریدمش چیکار کنم این قرمز شدن گونه ربطی بهش میتونه داشته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تحربه ای البته ندارم ولی میدونم کرم لایه بردار جاش قرمز میشع احتمالا پوستت نازک شده از دفعه قبل و خوب ترمیم نشده دوباره شروع کردی. خب تاریخ که داره فعلا یه مدت نزن پوستت خوب شع

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نمیدونم چیزی به ذهنم نمیرسهگردش خون توی پوستت بالا نمیره؟اگه پوستتو حساسو ملتهب نکرده که فکر کنم اوک ...

پوستم هیچ مشکلی ندارع جوش ها تو این یک هفته که استفاده میکنم کمتر شده پوستمم خیلی روشن نکرده که بگم خیلی لایه برداری کرده

فقط الان مشکل گونه هامع که خیلی قرمز میشه میترسم پوستم خراب بشه

آره تحربه ای البته ندارم ولی میدونم کرم لایه بردار جاش قرمز میشع احتمالا پوستت نازک شده از دفعه قبل ...

جاش قرمز نشده به وقتا قرمز میشه مثلاً امروز صبح خوب بود

الان خیلی بد شد

جاش قرمز نشده به وقتا قرمز میشه مثلاً امروز صبح خوب بود الان خیلی بد شد

تو افتاب رفتی،؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚