2777
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی ( مینیمالیستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 12669 بازدید | 493 پست
🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋💸🔥🔥🔥 هرگز و هرگز تحت تاثیر حرف های ناامید کننده و به ظاهر قش ...

ولی هایدی جون من اینقدر کابینت مرتبه کمد یخچال فریزر از بیکاری همش میام نی نی سایت

میخوام برم خونه طبقه پایین پسرم خوابه وسایلشو مرتب کنم. اونجا روهم یه ماه پیش اساسی تمیز کردم

ولی هایدی جون من اینقدر کابینت مرتبه کمد یخچال فریزر از بیکاری همش میام نی نی سایت میخوام برم خون ...

مال ماها اینجوری شده چون همش در حال نظافت و پاکسازی هستیم همیشه خونه تمیزه و وقت اضافه زیاد میاریم

بهتره به جای گوشی دست گرفتن کارای دیگه کنیم مثلا یه هنر جدید رو امتحان کنیم ،غذاهایی که سالهاست دستورشو ذخیره کردیم و درست کنیم ،یا ورزش کنیم یا مهم تر از اینا برای بچها وقت بذاریم

البته این حرف ها رو دارم به خودم میزنم ها چون منم این چند وقت خیلی دستم گوشی میگیرم🤦🏻♀️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋💸🔥🔥🔥 هرگز و هرگز تحت تاثیر حرف های ناامید کننده و به ظاهر قش ...

در مورد کادو دادن و کادو گرفتن

من اوایل ازدواج تا سالها وقتی همسرم میخواست کادو برام بگیره میگفتم نه نیاز نیست الان وضع مالیمون خوب نیست و... موقع کادو برای او،از پس انداز خودم، براش سنگ تموم میذاشتم حالا از عواقب این کار بگذریم...

خیلی رو خودم کار کردم

الان قبل یه مناسبت اگه حرف کادو گرفتن باشه میگم من چی دوست دارم حتی به بچه هام

پسر سومم روزهای اوایل ازدواج منو ندیده دیگه، میگه مامان هیچ تعارفی رو رد نمیکنیا!

پسر بزرگام میگن مامان آفرین خوب رو خودت کار کردی

رو خودتون کار کنید عزیزان،نذارید چیزی به دلتون بمونه.

حالا یه به مدل زندگی من یا هر مدل دیگه ای

دوستتون دارم 💕

مال ماها اینجوری شده چون همش در حال نظافت و پاکسازی هستیم همیشه خونه تمیزه و وقت اضافه زیاد میاریم ب ...

ما مدت زیادی وقت گذاشتم به این مرحله برسیم

پس باید درست از اون وقت اضافه اومده استفاده کرد

من وقتای اضافه رو نماز قضاهام میخونم. کتاب میخونم. با بچه م بازی میکنم.

دلم میخواد سال دیگه که پسرم میره مدرسه(به شرط حیات) مثل قبل باشگاه ثبت نام کنم

دوستتون دارم 💕

ما مدت زیادی وقت گذاشتم به این مرحله برسیم پس باید درست از اون وقت اضافه اومده استفاده کرد من وقتای ...

عمرتون با عزت باشه انشاءالله ♥️😘

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خدا به شما هم سلامتی بده گلم ❤😘

♥️🥰🥰

امروز نوبت سرویس بهداشتی ها بود که برق افتاد

منم قبلا گفتم کهمثل دوستای گلم نخوردم ونپوشیدم ونچرخیدم تا امروز همسرم شکر خدا دستش به دهنش برسه.

ولی انگار که یهو برنجی ناراحت بشی

الان دیگه تا جایی که میشه اول خودم و دخترم بعد خونه قشنگم بعد به بقیه امور می رسم

قبلا برعکس این بود.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈

به همسرم گفته بودم آب نارنج می خوام دیشب تازه گرفته بودن خودشون آب گرفتن یه شیشه متوسط شد.

ولی گوجه فرنگی زیاد خریده

خریدای سوپرمارکتی به لطف تورم محدود شده خود به خود دستش به کم می ره.

تو دستورای آشپزی می چرخیدم فکر کنم پنیر پیتزا بیارم تو سبد خانوار.

کدو حلوایی تموم شده بود یه دونه دیروز خریدیم باید اماده کنم بسته بندی کنم بذارم فریزر

نماز قضا های هفته هم می خونم

امروز نوبت سرویس بهداشتی ها بود که برق افتادمنم قبلا گفتم کهمثل دوستای گلم نخوردم ونپوشیدم ونچرخیدم ...

پیرو صحبت های شما و دوستان دیگه ،من الان در مرحله الویت آخر خودم هستم

ولی واقعا همسر منم مثل خیلی از مردها عادت کرده که من چیزی نمیخوام،مثلا عید میشه می بینی من یه چیز نیاز دارم،همسرم فکر عیدی مامان ها و آبجی هاس

به حرف باشه، همسرم میگه خودمم چیزی نمیخرگم ولی منظورش لباس هست،وگرنه لپ تاپ و گوشی و خودکار و کلاسور و ... رو بهترین مدل باید دستش باشه

برای روز زن و مادر ۱ میلیون بهم پول داده،انقدر نگه میدارم آخرش خرج یه نفر دیگه شه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
پیرو صحبت های شما و دوستان دیگه ،من الان در مرحله الویت آخر خودم هستمولی واقعا همسر منم مثل خیلی از ...

ذهنیاتتو تغییر بده گلم

مثلا الان خودتو میشناسی که آخرش این پول صرف خودت نمیشه

پس

قراره هرچی بخری با خودش برو، بگو دوست دارم اینجوری با تو خرید کنم

گاهی قراره خودت با اون پول یه تیشرت بخری ولی وقتی با خودش میری به جای تیشرت یه تومنی، یه با کیفیتشو برمیداری دوتومن درمیاد

از قبل هم نگو قراره معادل چه مقدار پول جنس بردارم ولی بگو مثلا تیشرت، یا کفش یا کیف یا... ولی بهترین کیفیتشو بردار

وقتی مرد زندگی ببینه زن هم خرج داره تلاششو بیشتر میکنه

ولی وقتی خرجش کم باشه پولی که بدست میاره اولویتشو میبره سمت دیگه

دوستتون دارم 💕

🦋 گزیده مطالب تاپیک مدیریت درآمد 🦋

❌چند تا توصیه ایمنی ❌

دوستان حتما طلاهاتون رو جای امن بذارید اگر سفر میرید و خونه خیلی امن نیست همراهتون ببرید البته کاملا مراقب باشید

📌بذارید صندوق امانت بانک

درب خونه حتما یا ضد سرقتی باشه یا از این حفاظها بگیرید براش

ماشینتون رو بیمه بدنه کنید اگر خدایی نکرده دزدیده بشه یا ...باز امیدی به بیمه ش هست(به استثنای اصول ایمنی خود ماشین)

گوشی و کیف پولتون رو تو خیابون بگیرد سمتی که دیوار هست (اگر مجبور به مکالمه تو خیابون شدید انگشت اشاره تون رو بذارید بالای گوشی و تودست بگیریدش)

از پس انداز و طلا و... جلوی دیگران صحبت نکنید

قبل از ورود به بورس و خرید حتما حداقل یکماه راجع بهش بخونید تحقیق کنید و آموزشهای حداقلی رو تو سایتها ببینید

خودتون موقع خرید کارت بکشید و رمز بزنید

پیرو صحبت های شما و دوستان دیگه ،من الان در مرحله الویت آخر خودم هستمولی واقعا همسر منم مثل خیلی از ...

به نظر من حتما یه چیزی برای خودت بخر

یا یه کار ارایشگاهی انجام بده

یا فیشیال یا کاشت ناخن

هر چی که مد نظرته.

اصلا برو کافه

کتاب بخر

یه گل سر خوشگل بخر

هر کس اندازه دنیای خودش تلاش خودش می کنه.

من از وقتی یادمه نماز می خونم چادر نمازم یا هدیه بود یا سوغاتی بوده خوب چادر هم دیر به دیر نیاز به تعویض داره

بگذریم تا گذشت یه سفر زیارنی رفتم سجاده ای که دوست داشتم خریدم چون ماجرای سجاده ام مثل چادر بود

ماه پیش یه چادر خوشگل سفارش دادم تسبیح هم گرفتم

انقدر نماز خوندن با این چادر به من کیف میده انقدر خوشحالم به خودم احترام گذاشتم الان خوشگلتر نماز می خونم

تازه اگه بشه می خوام یه جمله خوشگل بدم برام بنویسن قاب کنم وقت هایی که نماز می خونم بذارم کنار دستم

ایده از ایسنتا

یه مفاتیح نو هم تو لیست خریدم