2777
2789
ینی دختر وار هم بهش نمیدن؟

دختر بره شکایت کنه چرا بهش میدن ، ولی قبلش کدخدا منشانه قبول نمیکنن ،میگن دختر حق نداره

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم من زورشون میاد به دخترا ارث بدن ولی خیلی از پدران هستن خودشون واسه دخترا خونه میخرن ماشین م ...

زورشون میاد چون خودشون برتر و زن بی ارزش میدونن .

قربون دست اون پدرا که شعور دارن

عزیزم جو نده سمت ما اصلا اینطوری نیست سمت شما اینطوریه به اسلام و ایران ربطش نده

سمت شما ایران نیست؟

دیه ی شما نصف نیست؟ حق تحصیل و حضانت شما دست همسرت نیست؟ ارث زن نصف مرد نیست؟

من گیلانی ام سمت ما تا جایی که اقوام من و اشناهام دیدم همچین صحبتایی نیست تا قرون آخر محاسبه میشه دعوا و جنجال و شکراب شدن روابط سر کم و کیف ارث هست که من فلان زمین رو نمیخوام بهمان زمین رو میخوام ولی بالا کشیدن اموال صرفا بخاطر جنسیت نیست

یعنی اگه بخوان حق کسی رو بخورن واسشون مهم نیست طرف خواهرشه یا برادرشه ، کلا بالا میکشن و هم حق خواهر رو میخورن هم برادر 😐

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم جو نده سمت ما اصلا اینطوری نیست سمت شما اینطوریه به اسلام و ایران ربطش نده

سمت من هیچکس حق کسی رو نمیخوره ولی طبق قوانین عادی کشور سهم تو کمتر از برادرت جو نیست قانون

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

کجا تو قوانین اسلامه ؟دختر نصف ارث میبره

اسلام نمیدونم ،ولی قوانین کشور ،دختر نصف میبره

این موضوع برمیگرده خانواده ها.من خانواده پدریم به دخترا هم دادن یعنی عمه ها.ولی خانواده مادریم فقط به پسرا ارث دادن مادربزرگم کل طلاهاشو پس انداز رو داد به یکی از خاله هام.بعد خانواده شوهرم به پسرا ارث دادن به دخترا هیچی ندادن.دامادها بهشون برخورده دیگه رفت و آمدی ندارن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خداروشکر من بابام اینجوری نیست اما زیاد دیدم خانواده هایی ک چقد فرق میزارن بین بچه هاشون اونم ب خاطر جنسیت از شهر ها و مناطق مختلفی هم بودن متاسفانه مردسالاری زن ستیزی تو همه جای کشور هست😔

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀