2777
2789
دختر بره شکایت کنه چرا بهش میدن ، ولی قبلش کدخدا منشانه قبول نمیکنن ،میگن دختر حق نداره

به مرگ می گیرن که به تب راصی بشید

هیچی نمیدن بهتون تا به سهم نصف دختر راضی بشید...... درصورتیکه هر کی ذره ای عقل و شرافت تو وجودش باشه میفهمه این قوانین صد انسانیت هستن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخ تاپیکت عالیه به خصوص خط اخرش

مادرمرفته برای دختر فامیل داداشمو نامزد کردن

یه دعوایی بین دختر پسر پیش اومد کسی نبود نفهمیده باشه و حتی گفتن درگیر شدن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

شما اهل کدوم کشور هستین؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من با غریبه ازدواج کردم ،اینام بدتر طایفه خودمم دختر هیچ میدونن .من ۳ تا دختر دارم محل ما نمیدن ،بعد ...

من خودم رشتیم یجاهایی تو رشت حتی میان سهم دختروپسرنصف نصف میدن خیلی دختر دوس دارن ماعاشق دختریم حتی توزمانهای گذشته بخاطرمدرسه رفتن دخترا کلی حرف وحدیث پشتشون زده شد....

همسرم ترک عاشق پسر اکثرا سر ارث ومیراث درگیرن

متاسفانه اکثر کشور همینجوریه

خوش بحالت ۳ تا دختر داری🥰 یجوری تربیتشون کن مستقل باشن هیچ مردی نتونه بهشون زور بگه من پسردارم ارزومه خدا بهم دختربده

فامیل شوهر ما تقریبا برعکس هستند ،هرچی دارند میدن دخترا ،به دخترا و بچه هاشون به نظرم محبت بیشتری دا ...

اینم اشتباهه ، باید منصفانه باشه

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

مقصر پدر ومادرها هستن داداشات حتما زورشون چربیده ، خواهر شوهر و برادر شوهر من حق ما رو خوردن ی قرونم بهمون ندادن ، خواهرم تک پسر شوهرش دو تا دخترا کلی طلا که چند میلیارد پولش هست رو از پدر ومادرشون گرفتن ، زمین از باباشون گرفتن ،مونده ی خونه که اونم باز به خواهرم نمی دن بعضی از پدر ومادرا ادم نیستن ، دختر وپسر نداره

حق گرفتنی نه دادنی اگر دادنی باشه که تو این دوره زمونه کسی نمیده

خب دیگه کلی باید برن دادگاه و بیان وکیل بگیرن و فلان .

عزیزم جو نده سمت ما اصلا اینطوری نیست سمت شما اینطوریه به اسلام و ایران ربطش نده

عزیزم قانون مملکت زن نصف ارث میبره ، دیه زن از مرد کمتره

سمت شما ایران نیست؟دیه ی شما نصف نیست؟ حق تحصیل و حضانت شما دست همسرت نیست؟ ارث زن نصف مرد نیست؟

چرا اتفاقا ما ایرانیم شمایی که نیستی انگار !

یعنی خودتون متوجه نیستید دارید بی ربط جواب میدید و خودتونو میزنید به اون راه اینقدر خنده دار و بی معنا !

الان در مورد حق تحصیل و دیه و نصف بودن ارث حرف زده شد که یاد گرفتید همه چیزو با هم قاطی می کنید !!

ایشون میگن همون نصفم نمیدن به خواهراشون

و حتی مطابق با اسلام هم عمل نمی کنند!!!

ریپلای زده شده ایران اسلامی همه جاش همینه

که گفتم اینطور نیست

حالا چی شد که ربطش دادی به یسری مسئله ی کلیشه ای که همه جا یاد گرفتند نا آگاه و بی اطلاع و بدون دانش با خوشحالی به عنوان آتو ازش حرف میزنند کاملا مشخصه

آدمهای بی منطق دقیقا همینن

وقتی می خوان یه بحثی رو به نفع خودشون تموم کنند و بگن حق با ماست مغلطه می کنند و مدام موضوعات مختلف رو به هم ربط میدن تا به نتیجه ی دلخواه برسن