2777
2789
کاش قوانین کشور درست بشه کاشبعضی از قوانینمون کاملا ضدزن هستن ارث نصف ، دیه نصف ، زنا حق طلاق ندارن ...

یکی از فامیل دور ما ، ۴ تا زن عقدی داشت زمان شاه گرفته

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
میبینی که سمت استارتر حتی همین قوانین معمول کشور هم رعایت نمی کنند و این ربطی به ایران و اسلام نداره ...

استارتر دیگه داره تو قرون وسطی زندگی میکنه اون بحثش جداس گفتم قانون هم همچین چشمگیر نیست که الیته زن هایی مثل شما کاملا ازش راضین

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی چیزی بگم اینکه به آینده دختر فکر نکنن و تا حد معقول رفاهشو تامین نکنن خیلی رومخه ولی رو مخ تر اینه ...

دقیقا آفرین ،برادر شوهر من زنشو که گرفت هی گفتن باباش پولداره کلی بهت ارث میرسه

مادربزرگ من پدرش خان بوده آخرای عمرش کل اموالش رو زد به اسم تنها پسرش کل دخترا بی نصیب موندن از اون ...

حقش بوده

استارتر دیگه داره تو قرون وسطی زندگی میکنه اون بحثش جداس گفتم قانون هم همچین چشمگیر نیست که الیته زن ...

تو طایفه بی شعور زندگی میکنم

خاک برسرش کنن منو یاد زندگی حیوانات جنگل میندازن این افراد

مرد گور به گور شده ،الان زن هاش زنده ن

اسمش ایرانه

کدوم منطقه هستین؟ فقط استان رو بگو

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

تو ایران و قوانین اسلامی اینطور

حرف الکی چرا میزنی ؟ اسلام دختر و از زنده به گور کردن نجات داد وگرنه قوم اسی حتما اینکارم میکردن . اینکارا برا قوم هایی که پسر و برتر میدونن و دختر و یه موجود اضافی و ننگ و منتظرن بزرگ شه از سرشون رد کنن و به هر بی سر و پایی ام بیاد شوهرش میدن اصلا براشون مهم نیست

اسلام به ذات خود ندارد عیبی

هر عیب که هست از مسلمونی ماست

حرف الکی چرا میزنی ؟ اسلام دختر و از زنده به گور کردن نجات داد وگرنه قوم اسی حتما اینکارم میکردن . ا ...

دقیقا توصیف خوبی کردی طایفه ما اگه دستشون باز بود همین بود ، مثلا کسی دختر بزاد میگن اه