2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیل شوهر ما تقریبا برعکس هستند ،هرچی دارند میدن دخترا ،به دخترا و بچه هاشون به نظرم محبت بیشتری دارند ،مادرشوهرم تمام طلاهاشو به دختراش داد درحالی که یکی از پسرش شکست مالی خورده بود و خیلی به پول احتیاج داشت ولی دختراش وضع مالی خوبی داشتند

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

مردا از دین اسلام فقط اونجاش که گفته مرد میتونه ۴ تا زن داشته باشه رو قبول دارن اینکه گفتی دختر نصف ...

دقیقا زیر نافی ها قبول دارن .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
کجا تو قوانین اسلامه ؟دختر نصف ارث میبره

همه اینا قوانین اسلام ارث کمتر بردن و ....

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

چی بگم والا هرجاشونگاه درد.... شما با طایفه خودتون ازدواج نکنین اینایی که اینجوری ارث بالا میکشن توب ...

من با غریبه ازدواج کردم ،اینام بدتر طایفه خودمم دختر هیچ میدونن .

من ۳ تا دختر دارم محل ما نمیدن ،بعد جاری هام پسر دارن ، هر روز اونجان ،کادو و سوغاتی و فلان .

هی دلم خونه .

فکر میکنم ۹۹ درصد کشور همینن ،والا هر کی دیدم تبعیض قائل شده

خیلی جالبه .به دختر نمیدن چون میترسن داماد بخوره از اون طرف میدن پسر و عروس پسر که هیچکاره ست میاد ص ...

حرص داره بخدا

من با غریبه ازدواج کردم ،اینام بدتر طایفه خودمم دختر هیچ میدونن .من ۳ تا دختر دارم محل ما نمیدن ،بعد ...

همه جای کشور پیدا میشن همچین خانواده هایی متاسفانه...

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

تو ایران و قوانین اسلامی اینطور

لطفا بی اصلاع صحبت نکنید

ماترک و حق زن و مرد و دختر و پسر

در قرآن مشخص شده .

و همچنین قانون

اگه رعایت نمیکنند

عده ای مشکل خودشان هست .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»