2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 14435 بازدید | 603 پست
اتفاقا کار خوبی کرد . خداییش خیلی از مردای بدبخت بی گناه میفتادن زندان ! خب بهردلیلی ننیتونید ادامه ...

ازدواج از نظر حقوقی یه قرارداده، و هر قراردادی باید منافع دو طرف رو درنظر بگیره

با امضا کردن سند ازدواج، زن حق تحصیل، اشتغال، طلاق، حضانت بچه در اینده، خروج از کشور و مسکن رو میده به شوهر. ارثش از همسرش اگر بچه داشته باشن یک هشتم، و اگر نداشته باشن یک چهارم میشه. شوهرش حق صیغه یا همون خیانت داره

در مقابل مرد متعهد میشه مهریه، نفقه و اجرتالمثل بپردازه

مهریه از گذشته در موارد معدودی پرداخت میشده و در اکثر موارد اهرمی برای طلاقه، چون زن حق طلاق نداره

تا وقتی دو طرف حس کنن ناحقی ای اتفاق نیوفتاده، این قرارداد منطقیه. ولی اگر زوجی چند سال زندگی کنن و حالا بخوان جدا بشن، باید اموالی که طی زندگی به دست اوردن به شکلی عادلانه بینشون تقسیم بشه. بهترین قانون تنصیف امواله که اینجا اجرایی نمیشه. جایگزینش میشه مهریه که اکثرا به شرط طلاق میبخشنش، اونایی هم که دریافت میکنن، ۶ ماهی یا سالی یک سکه میگیرن که درمقابل سرمایههایی که توی زندگی جمع میشه، ملک و ماشین و ...، خیلی کمه

اگر منظورتون زوجیه که مدت کمی زندگی کردن، یا اقا اموال زیادی نداره، اینجا چاره همون تنصیف اموال بوده که قانون چنین چیزی رو نذاشته

@niniyar لطفا تاپیک حذف کنین

امضامو بخونین

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ گفتی😂😂یه جوری جامه میدرن و از پسرا حمایت میکنن قشنگ معلومه یه پسرم از دومتری ندیدن که بفهمن چه ...

اره

الان از طرز جواب دادنش گفتم این بچه مدرسه ای

دیدم درباره هدایت تحصیلی سوال کرده پایه نهم

دیگه اینهم از تبعات تعطیلی،مدارس

همه کار میکنن و همه جا هستن

جز درس

چیزی هم بگی قورتت میدن

تو تمام مسائل ازدواج و بچه داری هم صاحب نظر😄

والا بخدا . کشتنمون ازبس گفتن حقوق خانما راست میگن زوره خب ازدواج نکنن اجباری نیس تحمل کردنش

ازدواج باید درست باشه وگرنه مهریه حق و حقوق همه اینا الکیه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

تو این تاپیک فهمیدم نود درصد کاربرای سایت یا مرد هستن و خودشونو زن جا زدن یا زن ها دیگه زن نیستن

دقیقااااااااا

باور کن نشستیم با یه عده سیبیل کلفت بیکار بحث میکنیم😂

یکیشون ببین چطوری برای مردا داره خودشو هلاک میکنه البته بااکانت زنونه

❤️🤍PEGAH🤍❤️
ببین حس مرد رو ولش کن! گفتم اگر زن از قبل از ازدواج در حال تحصیل بوده و یا به شغلی اشتغال داشته،مرد ...

خب عزیزم اگر خانم قبل ازدواج شاغل نبود و بعد چند سال خواست کار کنه، یا ادامه تحصیل بده چی؟

دقیقاااااااااباور کن نشستیم با یه عده سیبیل کلفت بیکار بحث میکنیم😂یکیشون ببین چطوری برای مردا داره ...

احتمالا که مرد هستن. ولی اگه واقعا زن باشند جایی که این همه زن ضد منفعت خودشون باشن و طرفدار آقایون باید رید بهش

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

اتفاقا کار خوبی کرد . خداییش خیلی از مردای بدبخت بی گناه میفتادن زندان ! خب بهردلیلی ننیتونید ادامه ...

خوب دیگه عاشق میشن خیانت میکنن خیرندیده هایسریاشون یسریام مث من بیصدا بدون هیچ چشم داشتی میرن جدامیشن زیادی فشاراومد ب یه سریامثلایک یانجاازشوهرش۴۰میلیارد مهریه کشید بالا۱۰۰۰خورده ای سکش بود البته ناراضیم بود ک چرایاقدر گرفته ازش

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

تو این تاپیک فهمیدم نود درصد کاربرای سایت یا مرد هستن و خودشونو زن جا زدن یا زن ها دیگه زن نیستن

ببین مردا بین خودشون مشورت بگیرن سر زنمو برید م چی کار کنم نفهمن

بدون سرزنش راهکار ارائه میدن

مردا برای هر کثافت کاری پشت هم در میان .ولی یسری زنهای جاهل تهی مغز بدیهی ترین حقوق زن رو برای خودشون زیادی میدونن کسی دنبالش باشه بهش لقب پول پرست میزنن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین مردا بین خودشون مشورت بگیرن سر زنمو برید م چی کار کنم نفهمن بدون سرزنش راهکار ارائه میدن مردا ب ...

اره از ته دل باهات موافقمم

متاهل هستم. لطفا آقایون به هیچ وجه در تاپیک های من شرکت نکنن

عزیزم سقف مهریه برای زندان چهارده تاست وگرنه ما که چندین سال پیش روی مهریه ی سیصد تا فرضا توافق کردیم رو که نمیتونن عوض کنن وگرنه شرط اصلی عقد به هم میخوره😐

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

ببین من خودم مادرم

پسر دارم

دختر دارم

خودم دختر یه خانواده ام

پس هر زمان بخام برای پسرم زن بگیرم خودم و دخترم در نظر میگیرم و هر کاری که دوست دارم برام انجام بدن و برای دخترم انجام بدم برای عروسم هم انجام میدم بهتره موقع ازدواج به فرهنگ دو خانواده توجه بشه من خودم سیسمونی نیاوردم پدرم هم داشت ولی خودم قبول نکردم هر کی هم پرسید گفتم آرزو دارم برای بچه ام خودم خرید کنم

جهیزیه دیدن هم نداشتم گفتم پدر و مادر من تمام زحمتشون کشیدن دلیلی نداره خاله خان باجی بیان نظر بدن راجع به زحمت پدر و مادرم و هیچ وقت همچین مراسم هایی هم نرفتم و نمیرم

عزا هم برم محاله ناهار آوار شم رو سر داغدیده ها

کلا بگردید عین خودتون پیدا کنید

دلم می سوزه برای آدمایی که هر قانونی میاد بدون هیچ مطالعه و آگاهی و دانسته ای به خودشون حق میدن در م ...

دلسوزی رو شما دارین که اینقدررررر مغزتون رو نظام سلطه کر مرد سالاری شستشو داده که دیگه نمی تونین حقیقت بفهمین و اینحجم از ناحقی و تفاوت و در شان انسانی و حقوقی بین زن و مرد میبینین و چنین ا ورد ناشتایی میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همه قدرت الان دست مرداس زنان یسری حقوق محدود تو کاغذ دارن که اونم اجرا نمیشه

مهریه که شده پیراهن عثمان هردفعه یه قانون به نفع مرد وضع میکنن

ارث زن از مرد یک هشتم و مرد از زن یک چهارم هست

مرد اجازه چند همسری و صیغه داره

حق طلاق و....بامزه مگر با منت یسری بدن

و بااین قانون جدید مرد میتونه یدونه م سکه مهریه نده طلاقم نده خیانتم بکنه خانم عذابم بده

ولایت بچه با پدر جد پدري یعنی پد ر فوت کنه جد پدری مادر میندازن بیرون بچه و اموال بر میدارن (اینجا مهریه بالا میتونه کمک کنه)

سیسمونی همین بچه رم باید خانواده مادری بدن

14 سکه با قسطی کردن دوسال یه سکه رو مردا زیاد میدونن ولی بالای میلیارد جهیزیه نقدی آوردن دختر که بعدها بخواد بفروشه مفت نمی خرن به چشمشون نمیاد

چرا قانون مهریه اصلاح میکنن قانون چند همسری اصلاح نمیکنن؟؟؟؟؟

اصلا تعیین سقف کیفری برای مهریه خلاف قرآن و شرع هست

شما که ادعای مطاااالعت سقف فلک پاره کرده بگو ببینم تو ایران جامعه کذا کذا چی به نفع زنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از کدوم منبع دوزاری مطالعه کزدی که انقدر سطحی نگری و اطلاعاتت غلطه؟:))

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.