2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم سرکار بعد

675 بازدید | 54 پست

بعد قسطمم نمیده انتظار داره خانوادم بدن دست بال خانوادمم بستست خیلی احساس تنهایی میکنم فعلا یکم پس انداز داشتم از اون دارم قسطمو میدم بعد اینکه تموم شد مجبورم طلامو بفروشم قسطمو بدم خودشو بکشه ماه ۵۰۰الی یک تومن بده باهاش بچرخم

و من فکر میکنم پشت همه این رفتاراش مامانشه خدا نبخشدش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیفهمم چرا زندگیا اینطور شده یا آقا زور میگه یا خانم

انگار میدان جنگه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نمیفهمم چرا زندگیا اینطور شده یا آقا زور میگه یا خانم انگار میدان جنگه

💔 خسته شدم از دستش فقط دوست داره زور بگه. همس تقصیر مامانشه انقدر جلوشون میگه زن باید حرف مردو گوش بده

💔 خسته شدم از دستش فقط دوست داره زور بگه. همس تقصیر مامانشه انقدر جلوشون میگه زن باید حرف مردو گو ...

خدا ازش نگذره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم