2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 18131 بازدید | 829 پست
ازدواج باید درست باشه وگرنه مهریه حق و حقوق همه اینا الکیه

همه جای دنیا موقع عقد طلاق بر طبق قوانین حق و حقوق مالی طرفین مشخصه بعضی جاها تنصیف اموال دارن برای همه تحت هر شرایطی

ما نداریم

مهریه و شروط مالی تولفقی طرفین جایگزین شده

جوابتون ابهام داشتدختر دنبال شوهر خوبه؟پسر هم حق داره جهیزیه خوب بخواد؟یعنی پسر دنبال دختر خوب نیست؟ ...

واقعاااا

فامیلی بچه از پدره

بعد سیسمونی رو پدر زن بده؟ خیلی مسخرس

من خودم بچه ندارم، ولی اگررر بخوام بچه بیارم، به هیچ وجه نمیزارم پدرم سیسمونی بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا شما فکر میکنید قبل این قانون مهریه کامل پرداخت میشده؟؟؟

👌

هر کسی رو تو اطرافیان دیدم تا حالا که می خواستن مهریه رو بگیرن

یا مرده اونقدر اذیت کرده که زن توافقی جدا شده.

یا هم سالی یه سکه ( آخرین نفری که دیدم تو پروسه طلاقه، با وجود روانی بودن، کتک و هزااار تا غلط دیگه، الان ۵ سااااله تو پروسه طلاقن و مردیکه طلاق نمیده. با وجود وکیل هیچ کاری نمی تونه بکنه. چرا؟ چون قانون با مرد بوده و هست. و جالبه کل جهیزیه رو هم مرده برد که برد

حالا کسی که مثلا ۳۰۰ تا سکه مهریشه، تا ۳۰۰ سال قراره طول بکشه😂 بعد میگن مهریه دین بر گردن مرده

اره میدونم ما جنوب اولویت طلاهای عروس هستن این نیست که خانواده داماد هرچی بخرن بیارن یا ی روز همینجو ...

خیلی خوبه واقعا

یه سوال

این طلا واقعا برای خانمه، یا بعد می فروشه یه چیزی می خرن که به نام مرد میشه؟😐

مهریه یه ۱۴ تا ، ۲ میلیارد مولشه کم نیست والا همینم زیاده تا زه روز به روز داره گرونتر می شه

اگه یکجا پرداخت می شد!

همینم میگن نداریم میشه سالی یه سکه

۱۴ سال قراره طول بکشه😂

البته اگه طلاق بده، میگه طلاق نمیدم و راحت چند سال می تونه زنو اذیت کنه

ببین اون طلا و خونه برا مردا میمونن ولی جهاز بعد ۵ سال زن دیگه نمیتونه برگردونه دوما شرایط زن ها با ...

یه اشتباه دیگه ما خانما اینه که قبول کردیم طلایی که اول زندگی یا در طول زندگی شوهرمون می خره یه نوع پس اندازه برای دوتامون

و آقا خواست ماشین، خونه و... بخره راحت بهش میدیم که بفروشه و بخره( که در ۹۰ درصد مواقع هم به نام مرد میشه)

برای خانوم دیگه یعنی چی

اینکه خانم هر کار دلش خواست با این طلا می تونه بکنه؟ ۱۰۰ درصد برای خودشه؟

یا بعدا مرد خواست مثلا خونه بخره زن طلاشو می فروشه و در نهایت خونه به نام مرد میشه؟

شنیدی به مردا همیشه میگن طلا بخر برای خودت می مونه

عملا انگار خانمش صرفا به عنوان امانت دستشه و یه روزی قراره پس بده

بببین بالاخره بچه دار میشی انشااللهفقط تصور کن ماجرا رو از دید طرف مقابل

شما هدفت از گفتن این حرفها چیه دقیقا؟؟

اینکه بگی ایهاالناس حقوق ضمن عقد نخواید و جهیزیه ببرید و تو سری خور مردها باشید که زن برلدرتون هم مثل شما بشه تو سری خور؟؟؟؟؟

وقتی ما داریم راجع به حقوق زنها صحبت میکنیم یعنی همه زنها

یعنی اون زنی که که قراره زن برادر ما باشه خودش اونقدر آگاه باشه که حق و حقوقش رو بخواد

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

حق حضانت تو ایران بیشتر با مادر هست تو اروپا حق حضانت رو قاضی بر اساس شرایط زندگی و درآمد مشخص میکنه ...

نفقه بچه واقعا کمه

اطلاع دقیق ندارم ولی فکر کنم حدود ماهی ۳ تومن

تو اروپا نفقه تقسیم میشه ظاهرا..نه؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

نفقه بچه واقعا کمه اطلاع دقیق ندارم ولی فکر کنم حدود ماهی ۳ تومن تو اروپا نفقه تقسیم میشه ظاهرا..نه؟

فکر کنم نفقه بچه دوتومن اینا باشه🤦♀️🤦♀️

نفقه زن از 1....۱/۵شروع میشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اگه یکجا پرداخت می شد!همینم میگن نداریم میشه سالی یه سکه۱۴ سال قراره طول بکشه😂البته اگه طلاق بده، م ...

بابا زنای خوب می گن مهرمون حالال جونمون ازاد فرار می کنه که راحت بشه فقط ، زنای بد تمام و کمال مهرسون می گیرن حتی یکجا

طبق قانون شما که یه عمر شستی و پختی،میتونی اجرت المثل ایام زوجیت رو بگیری!مهریه هم که تا جاییکه داره ...

اجرت المثل سالی ۵ تا ۸ تومنه

مهریه سالی یه سکه هست

نفقه بچه هم نهایتا ماهی ۳ تومن

این پول از نظر شما خیلی زیاده ؟؟؟

در قبال تمام حقوق سلب شده از زن؟؟