2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 15993 بازدید | 695 پست
درسته با این شرایط کسی عقلشو از دست نداده ازدواج کنه و بیاد الکی واسه ی نر بیگاری بکشه ولی حق طلاق ح ...

تازه میگن حقوق انسانی تون رو به صورت شروط ضمن عقد بگیرید که دیدم یه وکیل میگفت باید به صورت استاد رسمی و دادگاهی در بیاد وگرنه همینطوری هیچ اعتباری نداره

تازه اگه مردی پیدا بشه و حقوقت رو بهت بده

نباید این حقوق از خانم سلب بشه که حالا بیوفتیم دنبال احقاق حقمون

با مهریه هم سر خانوما رو شیره مالیدن ، مهریه ای که سالی یا هر دو سالی یک سکه هست و عملا فایده ای هم نداره

خب از اول بجای چرخوندن لقمه دور دهان تنصیف اموال بذارن

❤️🤍PEGAH🤍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عذر خواهی میکنم من متوجه نشدم. مثلا یه نفر ۱۰۰ تا سکه مهر کنه میتونه کلش رو بگیره؟ من شنیدم ۱۴ تا آخ ...

سقف کیفری شده 14 تا یعنی اگه نده محکوم میشه ولی بجای زندان پابند الکترونیکی میشه

ولی بیشترا ز 14 تام میشه به شرط توانایی داشتند.در هست

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من کلی امتیاز دارم ؟! چه امتیازی ؟!در ضمن . خب بچه نیارید ؟! مگه زوره ؟! همون اول شرط کنید بچه نمیخو ...

امتیازا رو برات نام بردم دیگه بخون ببین چندتا هستن

هر جوری حساب کنی همه چیز به نفع شماست مهریه رو هم خیال کردی کامل میدن جدیدا هم کاری کردن زن اگه بخواد جدا بشه بابد مهریه ببخشه بدون هیچ پشتوانه ای

زندگی که توش توازن حقوق و قدرت نیست آرامش نیست امنیت نیست اسمش زندگی نیست الان صفرتاصد قدرت همه چی د ...

عزیزم زن میتونه ازدواج نکنه و هیچی هم نخواد خودشو هم حرص نده هیچ اجباری نیس وسلام🙄

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

عزیزم زن میتونه ازدواج نکنه و هیچی هم نخواد خودشو هم حرص نده هیچ اجباری نیس وسلام🙄

راحت و بی دردسر😅

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

و اسی که در حال ذوق مرگ شدنه برای پربازدیدی 😂😂😂😂

رفتم شام خوردم دیدم پربازدید شده میخوام قفلش کنم یا بگم نینی یار بترکونه حوصله پیک می هارو ندارم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

سقف کیفری شده 14 تا یعنی اگه نده محکوم میشه ولی بجای زندان پابند الکترونیکی میشه ولی بیشترا ز 14 تا ...

اهااا پس ۱۴ تا رو حتمااا باید ب زنش بده بیشتر از ۱۴ تا رو درصورت توانایی مالی شوهره... حالا متوجه شدم جالب بود برام

مهریه یه ۱۴ تا ، ۲ میلیارد مولشه کم نیست والا همینم زیاده تا زه روز به روز داره گرونتر می شه

والا همین دو میلیارد هم سال ها باید کار کنی تا بدست بیاری

اینا یجوری میگن دو میلیارد چیزی نیستش انگار همه افراد درآمد

۱۰۰ میلیون یا ۲۰۰ میلیونی دارن

رفتم شام خوردم دیدم پربازدید شده میخوام قفلش کنم یا بگم نینی یار بترکونه حوصله پیک می هارو ندارم

اره قفل کن جون خودت تا بیشتر به جون هم نیفتادن😂

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

والا همین دو میلیارد هم سال ها باید کار کنی تا بدست بیاری اینا یجوری میگن دو میلیارد چیزی نیستش انگ ...

فرض کن زن و شوهری ۱۰ سال زندگی کردن، الان یه خونه و ماشین معمولی داشته باشن میشه ۱۰ میلیارد. سهم زن ازش باید ۲ میلیارد باشه؟ اونم قسطی و سالی یه سکه؟

مثل اون زینب که میگفت هرکی ازایران ناراضی جمع کنه بره !!!!!

یعنی یه زندگی سالم با توازن حقوق و قدرت تو ذهن شما جای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمی تونین یه زندگی سالم تصورکنین که زن زیر سلطه نیست؟؟!!!یاد گرفتین همیشه تحت اختیار یکی باشین؟!!!!!!!!!

اینا بدیهی ترین حقوق یه ادمه

راحت و بی دردسر😅

والا بخدا . کشتنمون ازبس گفتن حقوق خانما

راست میگن زوره خب ازدواج نکنن اجباری نیس تحمل کردنش