2777
2789
عنوان

بااین وضعیت چجوری پسرا و خانوادشون روشون میشه جهیزیه بخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 15804 بازدید | 692 پست
ینی چی آخه این حرفت وقتی نتونی 14 تا رو بگیری خب 500تا هم باشه نمیتونی بگیری چه فرقی میکنه؟!

بله من در جریان هستم کاملا .....

کسی که این حرفو زدن در جریان ابن موضوع نیستن که برگشتن گفتن ۲ میلیارد که خوبه مشکل کجاست .

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@niniyar لطفا تاپیک حذف کنین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عذر خواهی میکنم من متوجه نشدم. مثلا یه نفر ۱۰۰ تا سکه مهر کنه میتونه کلش رو بگیره؟ من شنیدم ۱۴ تا آخ ...

اره میتونه عزیزم

۱۴ تا سقف کیفریش شده

ینی همین ۱۴ تارو نداشته باشه زندان میشه .

شما اصلا خونه زمین طلا مهر کن

اگر شما مثلا مهریه ت ۱۴ تا باشه مرد میتونه یکجا پرداختش کنه و طلاقت بده . اگرم قسطی کنن همینم میشه سالی یک سکه هیچ خانمی عمر و عزت و نمیزاره تو دادگاه و بعدش پاسگاه و مامور ببره شوهر و زندانی کنه . طلاق ها اکثرش شده توافقی سر چندتا سکه یا ملکی چیزی توافق میکنن و جدا میشن . خیلی کمن خانمایی ک اعصاب فولادی داشته باشن منتظر سالی ی سکه بمونن . اونم مرد میتونه اعسار بزنه بگه ندارم. بشه ۱۶ ماه ۱۸ ماه یک سکه.

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
نه از اول تاپیک رو نخوندمباز برای کسی که بعد ازدواج بخواد تحصیل یا کار کنه مشکل به وجود میاد، و حتی ...

ببین حس مرد رو ولش کن! گفتم اگر زن از قبل از ازدواج در حال تحصیل بوده و یا به شغلی اشتغال داشته،مرد نمیتونه بعد از ازدواج مانعش بشه! اگرم مشکلی داره باید بره دادگاه و دلیل و مدرک بیاره که تحصیل و اشتغال خانمم داره به زندگیمون اسیب میزنه! خودم تو یه دادگاه با همین موضوع دیدم، قاضی به مرد گفت (مگه از اول خانمت همین شغلش نبود؟ چرا اونموقع مشکلی نداشتی حالا مشکل پیدا کردی؟)

و نهایتا هم نتونست ثابت کنه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عزیزم ینی شما فک کردی اگه مثلا 500تا سکه بود میتونستی همه شو بگیری؟!

عزیزم وقتی نوشتم فک کرده ۱۴ تاشو میتونه بگیره به نظرت این فکرو کردم ؟ شما از آیکویی که داری استفاده هم میکنی؟

مگهمن دیونم وقتی هیچحق قانونی ندارم و کلا ۱۴ تا مهر میشه زد و طرف حتی داشته باشه هم این مقدارو میتونه نده پیگیری قانونی نداره خودمو بدبخت کنم ؟؟؟.

قبلا حداقل میشد قانونی پیگیری کرد اگر طرف ذات کثیفی داشت میشد یه فکری کرد الان چی؟

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

اتفاقا کار خوبی کرد . خداییش خیلی از مردای بدبخت بی گناه میفتادن زندان ! خب بهردلیلی ننیتونید ادامه ...

مردی که به زنش خیانت میکنه بیگناهه؟؟؟؟؟؟؟

مردی که عمر و جوونی زنش حروم میکنه بی گناهه؟؟؟؟؟؟

امیدوارم گیر هم چین مردایی بیفتی اونوقت بفهمی پیک می بودن یعنی چی

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اشتباه کردم رو پست یک کلاس نهمینظر دادم😄😄😄😄😄😄🫠

اخ گفتی😂😂یه جوری جامه میدرن و از پسرا حمایت میکنن قشنگ معلومه یه پسرم از دومتری ندیدن که بفهمن چه موجوداتین

اره میتونه عزیزم ۱۴ تا سقف کیفریش شده ینی همین ۱۴ تارو نداشته باشه زندان میشه . شما اصلا خونه زمین ط ...

من دو سه سال یه سکه ام دیدم