2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره برم سرکار بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 54 پست
قسط چی؟خق اشتغال رو چرا نمیگیرید

ووامی که باهاش خونه خریدیم و وام به اسم من ضامنا اشناهای منن چون از اپل قرار نبود باهاش خونه بخریم همین طوری وامو گرفتم مامان اشغالش گفت خونه بخرید نقششم گرفتن وامم بود خونرو خریدیم اصرار کرد خثنرو بفروشیم نفرختم کمکم شوهرمو انداخت به جونم هی تحدید هی تحدید ست دونگ خونه هورذ به اسمم چششون در اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیزاره. چی بهتر از این خانم خونه هم درآمد داشته باشه

فکر میکنم دوس نداره من درامدی داشته باشم چیزی داشته باشم هیچ وقت حمایتم نکرد هر پیشنهادی دادم نه اورد اخرشم دعوامون میشد

چرا نمیزاره. چی بهتر از این خانم خونه هم درآمد داشته باشه

دوس داره محتاجش باشم که بهم زور بگه ی بار قسطمو داد ی درخواستی ازم کرد قبول نکردم دوباره میخواست بهم. فشار بیاره که قبول کنم قسطمو نداد بعد یکسال دو باره یکی دو ماه داد ی درخواستی ازم کرد قبول نمردم دوباره گفت قسططو. نمیدم با پرویب تمام اومد به مامان. گفت شما باید قسط دخترتو بدی اصلا خرفاش با عقل جور در نمیاد

البته از ادل شرط کردم ولی کلا هرکار بخوام میکنم اجازه نمیگیرم

ببین شپهرت نمیخواد جلوتو بگیره چون فهمیدست من از اول گفته بودم میخوام برم سذکار له دروغ قبول میکرد بعدشم اجازه نگرفتم گفتم میخوان برم هر سری دعوا راه انداخت منو غورت داد. شوهرت فهمیدستتت نخواسته جلوتوبگیره وگرنه اذیتت میکرد مطمعن باش بخاطر اجازه نگرفتنت نیست

یه جا محکم وایسا خانمها از جایی ضربه میخورن که هی کوتاه میان هی کوتاه میان

یه جا محکم وایسید .

نداد طلاهایی که خودش خریده رو بفروش قسط بده .در نهایت عزیزم بگو اوکی وامم رو نمیدی سهمم رو میفروشم .

چرا یه مادرشوهر خوب پیدا نمیشه😂نصف اتیشای زندگی سر اوناس

الهی اتیشش تو زندگی دخترشون بلند شه تا بفهمن دخالت کردن یعنی چی اینجور اداما شانسم دارن دخترای خودشون شانس میارن

وام بود دیگه اینکه چه وامی باشه مهمه؟

بله وام شما تو خونه پدرت چ ربطی ب شوهرت داره؟ حتی وام ازدواج و هرکی قسط خودشو میده حتی بهترین شوهر هم زورش میاد وام یکی دیگه رو بده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه جا محکم وایسا خانمها از جایی ضربه میخورن که هی کوتاه میان هی کوتاه میان یه جا محکم وایسید .نداد ط ...

اخه کی خونه نصف نمیمه میخره اصلا دلم نمیخواد دیگه بهش بگم واممو بده دو روز دیگه دوباره میاد میگه نمیدم تحدیدم میکنه من گفتم طلاهای مجردیمو میفروشم حالا یا مجردی یا متاهلی هیچ فرقی نمیکنه در هر صورت به زندگی خودم دارم لتمه وارد میشه من اصلا دوست ندارم سر هر چیزی طلاهامو بفروشم دلم فقط به طلاهام خوشه

بله وام شما تو خونه پدرت چ ربطی ب شوهرت داره؟ حتی وام ازدواج و هرکی قسط خودشو میده حتی بهترین شوهر ه ...

😐مگه واممو ننه بابام خرج کردن که بدن این وامو خونه خریدم دوتایی خب من اینو از اجاره خونه راحت کردم عوضش قسط وام خونشو بده چی میشه