2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که بچش بمیره بعد مثلا ده سال فراموشش می‌کنه ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 57 پست
نه اصلا هیچوقت فراموش نمیشهمنکه هرموقع یادشون میکنم کلی گریه میکنمتادیشب هم فیلم انام که بچه میخواست ...

عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برای جگر گوشه هاتون افتاده میتونم بپرسم برای جفتشون واکسن ۶ ماهگی تزریق کردین یانه

چون من مواردی رو دیدم (تو اینستا) خانواده ها میگفتن بعد واکسن این اتفاق برای کوچولوها افتاده و حرف کلی ادمین پیج این بود واکسن ها باعث مشکلات زیادی میشن

و باعث فعال شدن عیوب ژنتیکی میشه

برای همین این سوال رو پرسیدم ازتون

ببخشید اگه خاطرتان مکدر شد

اگه دوست نداشتید جواب ندین

عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده.منم دو سال و نیم پیش پسرمو که چهارده ماهش بود از دست دادم.میفهمم داغ د ...

آخی عزیزدلم واقعا درکت میکنم ایشالله خدا به دلت آرامش بده منکه هیچ امیدی به زندگیم ندارم فقط دلم میخواد زودتر بمیرم برم پیش بچهای مظلومم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم متاسفم برای اتفاقی که برای جگر گوشه هاتون افتاده میتونم بپرسم برای جفتشون واکسن ۶ ماهگی تزریق ...

برای بچه دومیم زدم ولی برای سومی نزدم میدونستم بچم مریضه دیگه نمیخواستم بچم بجز مریضیش دردی دیگه هم بکشه

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

آخی عزیزدلم واقعا درکت میکنم ایشالله خدا به دلت آرامش بده منکه هیچ امیدی به زندگیم ندارم فقط دلم میخ ...

شما یه فرزند دیگه داری.باید به فکر اونم باشی عزیزم.فرشته های شما الان اینقدر خوب و راحتن که اندازه نداره.به این فکر کن که تو آغوش فرشته ها میخوابن.یه جای امن و راحت.البته منی که دارم اینا رو میگم خودم جیگرم خونه و همیشه بغض تو گلومه.پسر منم بخاطر بیماری زیاد درد و رنج کشید.فکر دردکشیدناش خیلی خیلی اذیتم میکنه.روزی هزار بار میگم بمیرم برات پسرم.چطور تحمل کردی؟زبون نداشتی بهم بگی.به خدا دل منم خونه.می فهمم چی میگی.اما بازم خدارو شکر کن که اون طفل معصوم ها بیشتر رنج این دنیا رو تحمل نکردن

شما یه فرزند دیگه دادی.باید به فکر اونم باشی عزیزم.فرشته های شما الان اینقدر خوب و راحتن که اندازه ن ...

بچتون چه بیماری داشتن مشکل ژنیتیکی داشت

بچتون چه بیماری داشتن مشکل ژنیتیکی داشت

دکترا میگفتن ژنتیکی نیست.یه مشکل گوارشی بود.درواقع یک نقص عضو بسیار بسیار کوچیک تو یکی از اندام های گوارشيش.

دو ماهه بود جراحی شد یه جراحی خیلی سخت

شما یه فرزند دیگه داری.باید به فکر اونم باشی عزیزم.فرشته های شما الان اینقدر خوب و راحتن که اندازه ن ...

عزیزم من زندگی خوبی ندارم همش زجر وبدبختی کشیدم

دکترا میگفتن ژنتیکی نیست.یه مشکل گوارشی بود.درواقع یک نقص عضو بسیار بسیار کوچیک تو یکی از اندام های ...

آخی عزیزدلم خدا بهت صبر وآرامش بده منم بچه سومم چند روز بیمارستان بستری بعدش فوت شد از دردایی که کشید دارم آتیش میگیرم

منم به خدااز هر جهت که بگی سختی تحمل کردم.از همه نوعش.بدترینش بیماری بچه بود که خدا اونم نشونم داد

به میگم ای خدا بسه دیگه توان ندارم

ای کاش حداقل شوهرم خوب بود

آخی عزیزدلم خدا بهت صبر وآرامش بده منم بچه سومم چند روز بیمارستان بستری بعدش فوت شد از دردایی که کشی ...

میفهمم چی میگی.تحمل درد برای بچه خیلی سخته.اینکه سر مسائل مختلف روزها باید بچه مو گرسنه و بدون شیر نگه میداشتم و اون بی تابی میکرد قلبمو له میکنه.اما چه میشه کرد

میفهمم چی میگی.تحمل درد برای بچه خیلی سخته.اینکه سر مسائل مختلف روزها باید بچه مو گرسنه و بدون شیر ...

وااای خدایا

ببخش که داغ دلت تازه کردم