2777
2789

من شوهرم کلکسیونه کامله فقط خیانت نکرده ولی تمام رفتارای معتادا و خیانت کارا روداره

اونی که خیانت دیده رو میگن جدا بشه چون آسیب می بینه

منی که شوهرم روانیه و خسیسه و توجه بهم نداره و بچه ننه هست تو دست و بال باباشه آسیب نمی بینم؟

بعدم وقتی یکی بچه دارشد چرا هی سرزنشش می کنید؟ حالا که شده برم بچشو سرببره راحت میشی؟؟ ای بابا

کسی میدونه شوهرش عنه چرا باید ازاون مرد حامله شه نسل بدبخت نزایید

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همشو درست گفتی جز بچه دار شدن یجوری حرف میزنی انگار دست خودشون نیست

وقتی طرف شوهرش کلکسیونه بچه نیاره راحت ترم میتونه جداشه بچه هاش اسیب نمیبینن

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
حالا که شده

وقتی شده نباید بخاطر بچه خودتو بسوزونی بودن بچه تو شرایط دعوای پدر مادر بدتر از طلاقه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

والا وقتی پشتوانه نداشته باشی هم خیانتم دیدی نمیتونی جدا بشی

درد اینه زنها تو ایران یا باید خون جیگر بخورن و دم نزنن یا باید طلاق بگیرن و بعدش پدرشون دربیاد به همه جواب پس بدن اما مرد از هرگناهی مبرا هست 😒

کی گفته طلاق نگیری ؟پشتوانه مالی و خانواده خوب داری چرا طلاق نگیری

تمام قوانین به نفع مرد هست من چندبارم اقدام کردم ترسیدم بچه هامو بهم ندن برگشتم تو همین جهنم

شده حتمااگر خودش خواسته بله جای سرزنش دارهولی بعضی بچه ها ناخواسته ان

بنظرم باید سقط بشه شوهر اولم داغون بود همه میگفتن چرا بچه دار نمیشی من تو دلم میگفتم صدسال سیاه