2777
2789

که خیلی مرتبن به پوستشون و قیاقه و لباس هاشون میرسن و خیلی تمیزن به شکلی که هر روز حمام میرن و هر دفعه حوله حمومشون رو میشورن حوله رو دوبار بدون شستن نمیپوشن کلا ریش که ندارن یا کلا میزنن اعتقاد دارن ریش ادم رو نا مرتب و شلخته نشون میده ولی برعکس اقایون خاورمیانه اعتقاد دارن هرچی ریشو تر و پشمالو تر باشی بهتری یسری ها حوله هاشون برای زمان نوزادیشونه روتین پوستی هم که نگم عارشون میاد یه ضد افتاب بزنن ولی من خودم چند تا اقای خاور میانه ای خوشتیپ فالو دارم وجه مشترک همشون همین تمیز بودنشونه هر روز صورتشون رو اصلاح و مرتب میکنن روتین پوستی دارن و به تیپ و استایلشون اهمیت میدن.

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم. فقط سلبریتی هاشون اینجورن. نرمال مردمشون اینجور نیستن. اتفاقا من یه جا خوندم مردای کره ای به اون کیوتی و جنتلمنی و عاشق پیشه ای که تو فیلماشون نشون میدن نیستن.