عمه م سال ۸۰ پسر ۲۴ ساله ش تصادف کرد و فوت شد. تک پسر بود. اوایل خیلی ناراحت بود. تا چندین سال. از ی وقتی به بعد جوری در موردش حرف میزنه انگار زنده س. مثلا سال ۹۲ که عروسی دخترش بود گفت رفتم از محمد اجازه گرفتم !!! برا خواستگاری خواهرش.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه من بچه جاریم ۳۰ سال پیش مرد هنوزم میگه و ناراحته براش بچه ادم یه تیکه از وجود ادمه مگه ادم دستشو از دست بده یادش میره یا هر عضو دیگه رو فقط سعی میکنه با نبودنش کنار بیاد خدا انشالله برا هیچ پدر مادری نیاره من همیشه میگم خوبه پدرمادر قبل از بچه از دنیا برن چون بچه ها یادشون میره ولی پدرمادرا نه
آره بچه اولم سالم هستنه دوقلو نبودن عزیزمهم بچه دومم فوت شدم هم سوممشکل ژنیتیکی داشتن
عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده.منم دو سال و نیم پیش پسرمو که چهارده ماهش بود از دست دادم.میفهمم داغ دل و داغ حگر یعنی چی؟منم صدای گریه بچه و نوزاد میشنوم قلبم هزار تکه میشه.فرشته های شما هم مثل فرشته من حتما شفیع ما میشن