2777
2789
عنوان

به نظرتون کسی که بچش بمیره بعد مثلا ده سال فراموشش می‌کنه ❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 57 پست

عمه م سال ۸۰ پسر ۲۴ ساله ش تصادف کرد و فوت شد. تک پسر بود. اوایل خیلی ناراحت بود. تا چندین سال. از ی وقتی به بعد جوری در موردش حرف میزنه انگار زنده س. مثلا سال ۹۲ که عروسی دخترش بود گفت رفتم از محمد اجازه گرفتم !!! برا خواستگاری خواهرش.

آدمها از رنج عبور نمیکنن،آدمها با رنج به زندگی ادامه میدن.

انگار که دور یه نقطه سیاه شروع کنی خط های رنگی کشیدن

هیچوقت اون نقطه از بین نمیره ولی قابل تحملتر میشه در حالی که وقتی توی اون نقطه سیاه زندگی وایسادی تقریبا مطمئنی که دیگه بعدش زندگیت مثل قبل نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من بچه جاریم ۳۰ سال پیش مرد هنوزم میگه و ناراحته براش بچه ادم یه تیکه از وجود ادمه مگه ادم دستشو از دست بده یادش میره یا هر عضو دیگه رو فقط سعی میکنه با نبودنش کنار بیاد خدا انشالله برا هیچ پدر مادری نیاره من همیشه میگم خوبه پدرمادر قبل از بچه از دنیا برن چون بچه ها یادشون میره ولی پدرمادرا نه

نه اصلا هیچوقت فراموش نمیشه

منکه هرموقع یادشون میکنم کلی گریه میکنم

تادیشب هم فیلم انام که بچه میخواست دفن کنن داغ دلم تازه شد وگریه کردم

الانم که دارم مینویسم گریه میکنم

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

خدابیامرزدش. اژ خواهرت خاطرات خوبی داری؟

تو دوران بچگی خاطره خوبی زیاد نداریم اما این دو هفته آخر خیلی خوب شده بودو باهم خوب شده بودیم

دلیل خوب نبودن تو کودکی و نوجوانی هم تربیت و رفتارغلط خانواده بود

تو دوران بچگی خاطره خوبی زیاد نداریم اما این دو هفته آخر خیلی خوب شده بودو باهم خوب شده بودیمدلیل خو ...

خانواده خیلی تاثیر داره مخصوصا پدر مادر. خوندم متنتو یادم افتاد یه سالو نیم میشه نه خبری ازش دارم ن خبری ازم داره. دنیا خیلی بی معرفته .همیشه دم رفتن آدما باهم خوب میشن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

چندوقتشون بود عزیزم انشالله خدابه دلت ارامش بده

دوتاشون یک سال ونیمشون بود

عزیزای دل من کوچولوهای من اون دنیا بدون من خوبه جاتون بدون مامان حالتون خوبه قشنگای من...ای خدا چقدردلم تنگه برای بچهام خدایاچطور دلت اومد😭😭😍

عزیزم😔😔😔دوقلوبودن چرا فوت کردن😔بچه دیگه دارید اگه ناراحت نمیشی بگو

آره بچه اولم سالم هست

نه دوقلو نبودن عزیزم

هم بچه دومم فوت شدم هم سوم

مشکل ژنیتیکی داشتن

آره بچه اولم سالم هستنه دوقلو نبودن عزیزمهم بچه دومم فوت شدم هم سوممشکل ژنیتیکی داشتن

عزیزم انشالله خدابه دلت ارامش بده واقعاً خیلی سخته نمیدونم چی بگم که غمت کم کنه میدونم که هیچ حرفی نمیتونه ازغمی که تودلته کم کنه

آره بچه اولم سالم هستنه دوقلو نبودن عزیزمهم بچه دومم فوت شدم هم سوممشکل ژنیتیکی داشتن

عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده.منم دو سال و نیم پیش پسرمو که چهارده ماهش بود از دست دادم.میفهمم داغ دل و داغ حگر یعنی چی؟منم صدای گریه بچه و نوزاد میشنوم قلبم هزار تکه میشه.فرشته های شما هم مثل فرشته من حتما شفیع ما میشن