2777
2789

من قبلا درخواست فارغ التحصیلی کردم قبول شد خانوما من تسویه حساب کردم مدارکمم از طریق سامانه گلستان فرستادم برا دانشگاه فقط هزینه پست ندادم

زیرش نوشته که بعد اینکع هزینه رو پرداخت کردین لطفا درخواست بذین

یعنی میگید برام مدرک صادر شده یدبخت میشم

ازمون مرکز وکلا شرکت کردم دوساله دارم براش درس میخونم باید تا ۴۰ روز بعد ازمون مدرکم دستم باشه 🙄🙄🙄🙄

چه غلطی کنم وقت نداشتم برم دانشگاه همش درس خونذم

دانشگاه الان نیست که زنگ بزنم

به نظرتون مدرک برام صادر شدع چون نوشته ۷ روز بعد پرداخت هزینه پستی مدرک ارسال میشخ

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشهبرای طرح تسهیل دو سال درس خوندی؟ الان قبولیش راحت شده سالی چند بار ازمون میذارن زمان ما هر ...

چرت و پرت نگو

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چرت و پرت چیه؟مگه چی گفتممیگم قبولی نسبت به چند سال قبل بخاطر طرح تسهیل خیلی راحت تر شده سالی دو سه ...

باشه لطفا تشریف ببر از تایپکمن دارم از استرس میمیرم

تو چی میگی آخه