2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصی ترین مسائل مارو پسر عمش میدونه ساعت یک شب زنگ زد بهش میگه فردا ببرمش دکتر میام پیشت.برگشته میگ ...

الاهی خدا هرچی مرد بد دهنه لال کنه،اخه بگو شماهایی ک پس خرج برنمیاید بیجا میکنید زن بگیرید،تو خودتو اصلا ناراحت نکن عزیزم،ب سقط اصلا فکر نکن،ان شاالله پا قدمش باعث محبوبیت تو میشه

الاهی خدا هرچی مرد بد دهنه لال کنه،اخه بگو شماهایی ک پس خرج برنمیاید بیجا میکنید زن بگیرید،تو خودتو ...

مشکل مالی کاری نداره.همش میگه زن حامله دیدم انقدر مریض نیس.من بیرونم کارمیکنم تو هم خونه راحت استفراغ کنی.شبها نمیاد ی شبی هم مثل دیشب میاد جنگ راه میندازه 3صبح ول میکنه میره

اسم وشماره ای که میفته مال پسر عمشه.میگم خصوصی ترین مسائل و میگی حتی نزدیکی کردن

خیلی برات دعا میکنم ک شوهرت خوب بشه،پ و سر عقل بیاد به برکت وجود اون نینی،ولی ب سقط فکر نکن،خدا عقلش بده،نمیتونم بگم درکت میکنم ولی تصورشم سخته

وععععع،مطمنی پسر عمشه،بگو تو معلوم نیست چه مرگتع،زن حامله اسمش روشه

همش بوی سیگار میده دهنش میخوره بهم بالامیارم بوی عطرش بالامیارم دیگه هیچیم نیس میگه نوبری تو.حتی بااین حال اشپزی میکنم ترتمیز میکنم اصلا هم نمیخابم دراز بکشم برمیگرده معدم همه چی باز بالامیارم

شوهرمن خیلی خوب بود ازوقتی حامله شدم خیلی اذیت میکنه خودش مبخاست میرفتیم دکتر که حامله بشم .شدم اولش ...

الان ذهنش داره جنگ میکنه تازه میفهمه مسئولیت چیه خیلی از اقایون اینطورین.مورد داشتیم طلبکار بود اقا انگار زنه خودش حامله شده بابا خودت حاملش کردی

مشکل مالی کاری نداره.همش میگه زن حامله دیدم انقدر مریض نیس.من بیرونم کارمیکنم تو هم خونه راحت استفرا ...

چند سالشونه؟اخه مگه میتونه نیاد خونه،مال کدوم شهرید؟چطور دلش میاد،بهش بگو منو اذیت میکنی طوری نیتسنیست اما بدون این منم ک رو سیستم عصبی بچه تاثیر میذارمگذار،بگو اذیتم نکن بذار بچه سالم بدنیا بیاد،کاش حداقل مامانت پیشت میومد یا میرفتی پیششون ک نخوای ببینیش حرص بخوری

الان ذهنش داره جنگ میکنه تازه میفهمه مسئولیت چیه خیلی از اقایون اینطورین.مورد داشتیم طلبکار بود اقا ...

چرا باتلفن یواشکی حرف میزنه با کی حرف میزنه.گوشیش یا قفله یا مخفی میکنه.ی جوری رفتار میکنه انگار از من متنفره.زنگ نمیزنه میره بیرون زنگ میزنم میگه خب چکارکنم خوبم سالمم گرگ منو نخورده

چند سالشونه؟اخه مگه میتونه نیاد خونه،مال کدوم شهرید؟چطور دلش میاد،بهش بگو منو اذیت میکنی طوری نیتسنی ...

بخدا خونه نمیاد هروقت میگم کجایی میگه باغ پسرعمم اومدم خستگی درکنم.سمت رودهن.باایمو زنگ میزنم جواب نمیده میگم عکس سلفی بده نمیده میگه نت ضعیفه .پسرعمش ی مرد بشدت زن باز هست زن و بچه داره ی دور تسبیح دوس دختر و زن خراب هم میشناسه مطمئنم یکی واسه این دست و پا کرده.4صبح اگه کارش طول میکشه برمیگشت خونه میگفت بدون تو بدون رختخابم خابم نمیبره