2777
2789
چرا باتلفن یواشکی حرف میزنه با کی حرف میزنه.گوشیش یا قفله یا مخفی میکنه.ی جوری رفتار میکنه انگار از ...

مشکلت اساسیه من الان کل پستات رو خوندم احتمال داره همون پسرعمه اش هم پرش میکنه مشخصه پایه کارهایی که میکنن.

نهایت نهایتش دلتو فقط ب بچت خوش کن،با پا قدمش دل اونم نرم میشه پشیمون میشه ،هیجوقت به هدیه ایی ک خدا ...

انقدر رفتارش نحسه ادم بیشعور که چنین فکری ب ذهنم میاد .اخه کی همچین کاری میکنه بچه تو راه داشته باشه زنرو حرص بده مشکل روانی دارین زن نگیرین خب نمیمیرین که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت اساسیه من الان کل پستات رو خوندم احتمال داره همون پسرعمه اش هم پرش میکنه مشخصه پایه کارهایی که ...

نبود اینجوری جونش بمن بند بود منم اذیتش نمیکردم ازوقتی چسب شده ب این پسر عمش همه چی ریخت بهم مرد مهربون من دعوا میشه میگه جهنم ب درک بنداز برو چیکارت کنم همینه که هست

نبود اینجوری جونش بمن بند بود منم اذیتش نمیکردم ازوقتی چسب شده ب این پسر عمش همه چی ریخت بهم مرد مهر ...

برو مشاوره اینجا کسی تجربه نداره دست نجونبونی زندگیت به فنا میره

بخدا خونه نمیاد هروقت میگم کجایی میگه باغ پسرعمم اومدم خستگی درکنم.سمت رودهن.باایمو زنگ میزنم جواب ن ...

ای خدا،من دقیقا تو فامیلمون هست یکی مثه این پسر عمه شوهرتون،نمیشه زنگ بزنی ب پسر عکش قسمش بدی به هرکی میپرسته بهش بگو من بچه دارم تو راه حالم خوب نیست نکن با شوهر من همچین بگو بذار از جانبش خیالم راحت باشه،یجوری شده باش حرف بزن بگو بذار بشه مرد سابق،من زندگیمو دوست دارم،دست از سرش بردار من زنم میفهمم عوض شده،

ی هفته یا نهایت دوهفته س این شده.من حدود 9هفتمه

کنترل نا محسوس کن اینطور زنگ میزنی عکس بفرس مرد خنگم باشه افسار پاره میکنه سعی برنامه بچینی شبها برید بیرون نگو یالا بریم بگو عزیزم بریم با نی نی هوا بخوریم 

ای خدا،من دقیقا تو فامیلمون هست یکی مثه این پسر عمه شوهرتون،نمیشه زنگ بزنی ب پسر عکش قسمش بدی به هرک ...

بخودش میگم میگه چشم نداری ببینی با پسر عمم میشینم پامیشم منکه رفیقی ندارم .والا همین ی پسر عمه خدای من میدونه ب جاش برسه زن واسش جور میکنه.قبلا زنگ میزد بهش میگفت پیش زن و بچمم پاشو دوس دخترمو ببر ارایشگاه .بهش گفتم دخالت کنی تو کثافت کاریاش میرم جلو زنشو میگیرم میگم همه چیو .خیلی خیلی پولداره ی اوسکول شهرستانی پیدا کرده واسش خونه گرفته گور پدر زن و بچه

کنترل نا محسوس کن اینطور زنگ میزنی عکس بفرس مرد خنگم باشه افسار پاره میکنه سعی برنامه بچینی شبها بری ...

قبلا میگفت بپز بریم پارک بخوریم.بیا بریم بستنی بخوریم.ی وقتایی حالم بد بود بغلم میکرد واسم شعر میخوند الان ی جوری بازبون بی زبونی میگه نبینمت بهتره