نهایت نهایتش دلتو فقط ب بچت خوش کن،با پا قدمش دل اونم نرم میشه پشیمون میشه ،هیجوقت به هدیه ایی ک خدا ...
انقدر رفتارش نحسه ادم بیشعور که چنین فکری ب ذهنم میاد .اخه کی همچین کاری میکنه بچه تو راه داشته باشه زنرو حرص بده مشکل روانی دارین زن نگیرین خب نمیمیرین که
مشکلت اساسیه من الان کل پستات رو خوندم احتمال داره همون پسرعمه اش هم پرش میکنه مشخصه پایه کارهایی که ...
نبود اینجوری جونش بمن بند بود منم اذیتش نمیکردم ازوقتی چسب شده ب این پسر عمش همه چی ریخت بهم مرد مهربون من دعوا میشه میگه جهنم ب درک بنداز برو چیکارت کنم همینه که هست
ای خدا،من دقیقا تو فامیلمون هست یکی مثه این پسر عمه شوهرتون،نمیشه زنگ بزنی ب پسر عکش قسمش بدی به هرکی میپرسته بهش بگو من بچه دارم تو راه حالم خوب نیست نکن با شوهر من همچین بگو بذار از جانبش خیالم راحت باشه،یجوری شده باش حرف بزن بگو بذار بشه مرد سابق،من زندگیمو دوست دارم،دست از سرش بردار من زنم میفهمم عوض شده،
ای خدا،من دقیقا تو فامیلمون هست یکی مثه این پسر عمه شوهرتون،نمیشه زنگ بزنی ب پسر عکش قسمش بدی به هرک ...
بخودش میگم میگه چشم نداری ببینی با پسر عمم میشینم پامیشم منکه رفیقی ندارم .والا همین ی پسر عمه خدای من میدونه ب جاش برسه زن واسش جور میکنه.قبلا زنگ میزد بهش میگفت پیش زن و بچمم پاشو دوس دخترمو ببر ارایشگاه .بهش گفتم دخالت کنی تو کثافت کاریاش میرم جلو زنشو میگیرم میگم همه چیو .خیلی خیلی پولداره ی اوسکول شهرستانی پیدا کرده واسش خونه گرفته گور پدر زن و بچه