2777
2789
شوهرمن خیلی خوب بود ازوقتی حامله شدم خیلی اذیت میکنه خودش مبخاست میرفتیم دکتر که حامله بشم .شدم اولش ...

شاید شرایط کاریش بهم ریخته.تو بارداری آدم حساس و زودرنج میشه.یکم بگذره خوب میشین

فاطمه ام.الهی ب امید تو😍😍😍
خونه نمیاد گوشیشو قایم میکنه .باتلفن پچ پچ میکنه خل شدم همش اذیتم میکنه بخدا.نمیدونم چش شده

الهی فدات شم. ب مامانش اینا بگو  همه ی اینا رو.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میشه بچه که به دنیا بیاد همه چی خوب میشه حتمٱ بچه اولته 

ن من بچه دارم از شوهر سابقم.بچه اول اونه.خونه نمیاد اصلا وقتی میاد انگار مهمونه ی اب میوه میخوره میره.ی هفته س شدید داره اذیتم میکنه

بچه زندگیودرست نمیکنه زنی ک رومردتسلط نداشته باش فاتحه اون مردوبایدخوندفرداتوبابچ بایدکجااواره بشی؟؟؟گرچه سقط جنینی ک نطفش ایجادشده ازنظرشرعی دیه داره وگناهه...

تلخی زندگیمان حاصل بی تجربگیست%
ن من بچه دارم از شوهر سابقم.بچه اول اونه.خونه نمیاد اصلا وقتی میاد انگار مهمونه ی اب میوه میخوره میر ...

درست میشه خودت اذیت نکن به هرچی زیاد اهمیت بدی بدتر میشه بیخیالش شو همه چی روبه خدا بسپار 

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین

[QUOTE=58080809]بچه زندگیودرست نمیکنه زنی ک رومردتسلط نداشته باش فاتحه اون مردوبایدخوندفرداتوبابچ بایدکجااواره بشی؟؟فکرمیکنم هیچ ارزشی ندارم واسش کوچکترین مساله رو میره واسه پسر عمش تعریف میکنه

خدانکنه اصلا دسترسی ب هیچ کدوم از اقوامش ندارم

ای جانم... 😟

انشاالله ک درست بشه شوهرت.

ولی ب سقط بچه ت فکر نکن.

اون فرشته ی خدا گناهی نکرده ک بخاطر اشتباهات باباش بمیره...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
درست میشه خودت اذیت نکن به هرچی زیاد اهمیت بدی بدتر میشه بیخیالش شو همه چی روبه خدا بسپار 

منو انقدر میبرد دکتر که حامله شم .میگفت ی جوجه واسم بیار زندگیمون توپ میشه.الان واسه گوشیش قفل اثرانگشت گذاشته ی ساعتو میخام ببینم ورمیداره گوشیشو یا قایم میکنه

سلام

الان 11 روز از نزدیکیمون میگذره امروز رفتم ازمایش خون جوابش منفی بود 5 روزه کی پریودیم عقیگب افتاده خیلی از علائم بارداری رو دارم ولی نمیدونم چرا منفی زد عدد بتام 1.5 بود به نظرتون زود ازمایش دادم؟ احتمال بارداری وجود داره اصلا؟

خصوصی ترین مسائل مارو پسر عمش میدونه ساعت یک شب زنگ زد بهش میگه فردا ببرمش دکتر میام پیشت.برگشته میگه نمیدونم چ مرگشه همش مریضه زن حامله دیده بودیم این دیگه نوبره همش خرجه

منو انقدر میبرد دکتر که حامله شم .میگفت ی جوجه واسم بیار زندگیمون توپ میشه.الان واسه گوشیش قفل اثران ...

باهاش حرف بزن تو زندگی هرکی ازاین اتفاقا میفته نی نیتم به دنیا بیاد اوضاع بهترم میشه انشالله ولی اصلٱبه سقط فک نکن

خدایا شکرت که دوباره حس مادر بودنو بهم دادی دامن همه ی منتظر هارو سبز کن به حق بزرگیت الهی آمین
خصوصی ترین مسائل مارو پسر عمش میدونه ساعت یک شب زنگ زد بهش میگه فردا ببرمش دکتر میام پیشت.برگشته میگ ...

وععععع،مطمنی پسر عمشه،بگو تو معلوم نیست چه مرگتع،زن حامله اسمش روشه