2777
2789
بخاطر بارداریته تحمل کن اون الان دپرس شده

چرا دپرس بشه همه جوره میرسم بهش مریضی و تهوع جلوی زناشوییمونو نگرفته حتی بشدت ب بو حساسم ولی اشپزی میکنم واسش.اصلا تنبل نیستم هرچی میخاست ن نمیگفتم

بنظر من پسر عمش یکی رو انداخته دامنش اینم از من متنفر شده ب زبون بی زیونی میگه برو گمشو

به خودت انرژی منفی نده باور کن اگه چیزیم نباشه اگه راسخ بهش فکر کنی میشه...دم پسرعمه رو جوری بچین الان اینطوریه دیگه غر نزن بدتر میشه بگو منم میخوام بیام باهات 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دپرس بشه همه جوره میرسم بهش مریضی و تهوع جلوی زناشوییمونو نگرفته حتی بشدت ب بو حساسم ولی اشپزی م ...

زنگ زدی نگو کجایی بگو کی میرسی منتظرم کم کم خودت کارات رونکن هرجا خواستی بری بگو بیاد ببرتت یکی دوبار نری میفهمه باید همراهت باشه

خونه نمیاد گوشیشو قایم میکنه .باتلفن پچ پچ میکنه خل شدم همش اذیتم میکنه بخدا.نمیدونم چش شده

این علائمی ک میگی فک میکنم برمیگرده ب افسردگی دوران بارداری

مطمعن باش شوهرت ازقبل هم همینجوری بوده اما الان شما بخاطر دوران بارداریت حساسیتت شدیدترشده و واکنش نشون میدی وگرنه مردیکه خوش اینقد شوق وذوق بچه داشته وتشویقت نیکرده بعید میدونم ب این سرعت اخلاقش عوض شه

بنظر من پسر عمش یکی رو انداخته دامنش اینم از من متنفر شده ب زبون بی زیونی میگه برو گمشو

استاتر جون عزیزم تو جا پاتو سفت کن بخاطری ندونم بکاریا شوهرت نه خودت پا پس بکش نه بخواه فکرای بد بکن،تو دو دستی بچسب زندگیت با بی زبونیا غیر مستقیم و مستقیمم ک بهت بگه برووو یقت بچسب بگو ناراحتی تو برو،بری ک جا را واسه کی باز کنی تو نبودت،مردا هم ی دوره ایی دارن،منم یکی از این مواردتو تجربه کردم ولی سفت و سخت وایسادم فکر نکنه خیلی شل و ولم