2777
2789

وایبه حال زوجی که نازا بشن یا بچه نخوان

مردم تا سکتشونوندن ول کن نیستن

والا من از خانواده خودم و شوهرم بیشتر میکشم تا مردم دور و دشمن

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک کلام بگید مسعله ی شخصیه و به خودمون مربوطه .من الان ۹ساله ازدواج کردم .نه خانواده ی خودم نه همسرم اصلا تا حالا در مورد بچه دار شدن ما دخالت نکردن .فامیل که بماند 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یک کلام بگید مشغله ی شخصیه و به خودمون مربوطه

انقدر گاون ک وقتی اینو میگی میگن نه شخصی نیست ما حق داریم بچه بخواییم

انقدر گاون ک وقتی اینو میگی میگن نه شخصی نیست ما حق داریم بچه بخواییم

همون لحظه بگو پس برید دکتر زنان و دوباره بچه دار شید 🤪🤪🤪😏😏

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یارو ۹۰ سالشه مثلا بزرگ خاندانهنمیشه اینطور گفت بهش که

بگو .رگ و محکم بگو .تا بفهمه مساعل اتاق خواب دیگرون به اون هیچ ارتباطی نداره

همون لحظه بگو پس برید دکتر زنان و دوباره بچه دار شید 🤪🤪🤪😏😏

کاش روم بشه اینجوری بگم دست از سر کچلم بردارن

نیتشون خیره 

فکر میکنند ما داریم اشتباه میکنیم و راه برگشتی نداریم سعی دارن با زبون یا با زور یا هر روشی بلدن ما رو قانع کنند که اشتباه میکنیم 

بابای من بعد از اینکه با من دعوا میکنه به مامانم میگه میدونم اینا پشیمون میشن بعد دیگخ راه برگشتی ندارن الان هر جور شده باید قانع شون کنیم بچه بیارن 

خودمون ببینیم خواهر یا برادرمون داره خودشو تو چاه میندازه نصبحت نمیکنیم ؟

از نظر خاود‌ه ها ما داریم خودمون رو تو چاه میندازیم