2777
2789
عنوان

وقتی یه زوج نمیخوان بچه دار شن چرا پدرشونو درمیارید😕

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 65 پست
نیتشون خیره فکر میکنند ما داریم اشتباه میکنیم و راه برگشتی نداریم سعی دارن با زبون یا با زور یا هر ر ...

کاملا حرفتون درسته. منم پدر خودم بیشتر از همه بهم میگفت، الان بنده خدا چند ساله دیگه دیده حرفش برش نداره، نمیگه😬

یارو ۹۰ سالشه مثلا بزرگ خاندانهنمیشه اینطور گفت بهش که

نود سالش باشه وقتی احترام خودشو نگه نمیداره 

بابابزرگ من از طریق مامانم پیام فرستاده ک بهش بگو یا بچه دارمیشه یا خودم وارددعمل میشم😐😐

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو .رگ و محکم بگو .تا بفهمه مساعل اتاق خواب دیگرون به اون هیچ ارتباطی نداره

دقیقاااا

شعورشون نمیرسه بابد حدشونو بهشون فهموند

منم بابام بیشتر از بقیه گیر میده اما خوب خسته نمیشه ۱۷ ساله که خسته نشده 😂

بابای منم پدرمو دراورده

یه مدت میگفت حتما شوهرت مرد نیست مشکل داره هرچقدر میگفتم نه میگف دروغ میگی.میگفتم ازمایش فرستادمش مشکل نداره میگه ازمایشم دست کاری کردید😐😐ینی سر بچه فحشمم داده هربلایی بگی سرم اورده

نود سالش باشه وقتی احترام خودشو نگه نمیداره بابابزرگ من از طریق مامانم پیام فرستاده ک بهش بگو یا بچه ...

باید مامانتون بهش بگه ما تو‌ کار بچه ها دخالت نمیکنیم. مادربزرگ منم هی به بابام گفته بود فلانی چرا بچه دار نمیشه، بابام هم گفته بود ما چیکار داریم، هرکاری میخوان بکنن، با اینکه خودش هم مخالف بچه دار نشدنمون هست.

دقیقا این حرف رو مادربزرگش گفته و به گوشم رسوندن

مال من مادربزرکش رک به خودم گف

گفت این ولگردیا برا مجرداس بشین خونت بچه بیار فلان 

منم آی دلم خنک میشه در انتظار و نگرانی و سوزش میزارمشون

بابای منم پدرمو دراوردهیه مدت میگفت حتما شوهرت مرد نیست مشکل داره هرچقدر میگفتم نه میگف دروغ میگی.می ...

بابای من میگه شوهرت فردا بچه میخواد تو دیگه نمیتونی اون مرد هست میتونه بچه بیاره بعد میره سراغ بک زن دیگه که بچه بیاره براش تو میمونی و حوض ات 

حتی جدا به شوهرم گفته که چند سال دیکه تو بچه میخوای اما دختر من نمیتونه 

اخه شوهرم همه بار رو تو خانواده خودم انداخته رو دوش من گفته زهره بچه نمیخواد 

تو خانواده خودش هم گفته بود خودم مشکل دارم بچه دار نمیشم برای همین اون بنده های خدا به من حرفی نمیزنند 

خدایی ما خانواده ی دخالت گری نداریم، اگر هم کسی بگه به راحتی میگم بچه نمیخوایم.دیگه هم چهل سالمونه، ...

دم خانوادت گرم

من ک پدرم دراومده از دستشون

کاملا طلبکارن ازانگار بچه اونارو بهشون بدهکارم

بابای من میگه شوهرت فردا بچه میخواد تو دیگه نمیتونی اون مرد هست میتونه بچه بیاره بعد میره سراغ بک زن ...

وای خدا دقیقا مثل من

این بزرگترا انقدر نفهمن بعضیاشون اصلا شاید به ذهن شوهرت همچین چیزی نرسه ولی اینا انقدرمیگن که اونم به فکرش میرسه ک ارهچرادهمچین کاری نکنم وقتی میتونم بچه داشته باشم

میشه دقیقا مثل فیلم لیلا