panidaaaaaaa مدیر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2445 عنوان وقتی یه زوج نمیخوان بچه دار شن چرا پدرشونو درمیارید😕 | مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 65 پست وایبه حال زوجی که نازا بشن یا بچه نخوانمردم تا سکتشونوندن ول کن نیستنوالا من از خانواده خودم و شوهرم بیشتر میکشم تا مردم دور و دشمن مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط. 1404/09/10 | 13:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2445 باید مامانتون بهش بگه ما تو کار بچه ها دخالت نمیکنیم. مادربزرگ منم هی به بابام گفته بود فلانی چرا ب ... کار درستی میکنن خبمادر منم اینو بگه اوناوحداقل دیگه از مادرم سوالوجواب نمیخوان مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 29042 خودتون نمیخواین؟ نه بچه نخواستیم مشکلی هم نداریم جفتمون سالم هستیم
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2445 نه بچه نخواستیم مشکلی هم نداریم جفتمون سالم هستیم دمتون گرموجود ادم باید از فولاد باشه تو این خانواده ها و فامیل دووم بیاره وقتی بچه نداره مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
خانم_گل عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 7616 منم ۴۳ سالمه اما بازم میکن بالاخره هر از گاهی باید یه یاداوری بکنن، نمیشه همینجوری که😂شما تخمک فریز نکردی؟ من گاهی میگم اینکارو کنم، بعد میگم من که نمیخوام، چه کاریه.
sim_sim عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4139 نه بچه نخواستیم مشکلی هم نداریم جفتمون سالم هستیم من متاسفانه ذخیره تخمکم اومده پایین حداقل برو تخمک فریز کن شاید بعدا نظرت عوض شه
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2445 بالاخره هر از گاهی باید یه یاداوری بکنن، نمیشه همینجوری که😂شما تخمک فریز نکردی؟ من گاهی میگم اینکار ... تو چندسالته و چندساله عروسی کردی مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 29042 بالاخره هر از گاهی باید یه یاداوری بکنن، نمیشه همینجوری که😂شما تخمک فریز نکردی؟ من گاهی میگم اینکار ... منم میکم خوبه انجام بدم شوهرم قبول نمیکنه میکه برای چی بلید اینکار رو بکنیم ما که قرار نیست بچه دار بشیم اما خوب راستش همش برمیگرده به تنبلی خودم وگرنه که نباید به حرف شوهرم گوش بدم برم اینکار رو بکنم جدیدا خیلی تنبل شدم یک آزمایشگاه رو هم تنبلی میکنم برم
خانم_گل عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 7616 تو چندسالته و چندساله عروسی کردی من ۳۹ ،همسرم ۴۳، نه سال و نیم هم هست ازدواج کردیم.
bahar86bala عضویت: 1404/05/31 تعداد پست: 1192 راست میگی خانواده هاادمو روانی میکنن...من ۹ساله نازایی دارم...امروز صبح داداشم از روی قصد نگفت از روی دلسوزی میگفت توام بدبخت شدی من فهمیدم منظورش بچه دار نشدنمه خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 29042 دمتون گرموجود ادم باید از فولاد باشه تو این خانواده ها و فامیل دووم بیاره وقتی بچه نداره فامیل مهم نیست یکبار میگن تموم میشه میره خانوادخ سخته دایما میگن فکر کن هر هفته این حرف رو میشنوی حتی تو دورهمی دوستانه هم گفته میشه
3227negar عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 6247 عزیزم فقط به شما نمیگن که مثلا ما که یه بچه داریم چرا یکی دیگ نمیاری یا یکی دختر داره چرا یه پسر نمیاری یا برعکس کسی که مجرده چرا ازدواج نمیکنی و....
خانم_گل عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 7616 منم میکم خوبه انجام بدم شوهرم قبول نمیکنه میکه برای چی بلید اینکار رو بکنیم ما که قرار نیست بچه دار ... دقیقا منم خودم تنبلی میکنم، از یکی دو سال پیش به فکرش بودم، اما هم خوندم که درد داره هم قبل و بعدش مراقبت داره، حوصله م نشد🤦♀️
panidaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2445 راست میگی خانواده هاادمو روانی میکنن...من ۹ساله نازایی دارم...امروز صبح داداشم از روی قصد نگفت از رو ... عجبا.خانواده از دشمن بیشتر آسیب میزنه به ادم.راستی مشکل نازاییت چیه مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط.
sheboooo عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1185 حالا من در شرایط فعلی جامعه هرزوجی بگه بچه نمیخواییم رو از وسط کله اشون ماچ میکنم چرا چون عاقل و بالغن دمشونم گرم
خانم_گل عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 7616 حالا من در شرایط فعلی جامعه هرزوجی بگه بچه نمیخواییم رو از وسط کله اشون ماچ میکنم چرا چون عاقل و بال ... ممنون از ماچتون😂❤️