2777
2789

من الان دارم تو تب میسوزم اخ خواب نمیاد به چشام گلوم سرم همه جام درد میکنه

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

ببین اینطور میگن علت مرگ بنویسه ایست قلبی یا عفونت ریه ولی باید نذارن مثل کرونر شعله بکشهشما چرا گار ...

ندیدم شوهرم بگه این ویروسه اینشکلیه ،پرستاره

حسین جاااان،چقدر اسم قشنگت گریه دااارهههه🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صداشو در نمیارن پس تو از کجا میدونی خانم پرفسور

شاید به بالایی ها وصله خواهر 🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

میگم

سرگیجه

حالت تهوع شدید

تب و لرز

ابریزش بینی

تنگی نفس

گیجی

علائمش هس یا نه🥲😅

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من اصفهان ام پسرم مجازی شده الان دو هفته است مجازی.سرفه اش بدجور میمونه به آدم ول نمیکنه ما قبلا گرفتیم چه فایده بچه های مریض اشون میفرستند دوباره مدرسه از اونجا همه میگیرن

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

میگم

سرگیجه

حالت تهوع شدید

تب و لرز

ابریزش بینی

تنگی نفس

گیجی

علائمش هس یا نه🥲😅

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

کشته داده تو هرمزگان

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

میگمسرگیجهحالت تهوع شدیدتب و لرزابریزش بینیتنگی نفسگیجیعلائمش هس یا نه🥲😅

خودشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
اره کشته داده کسی صداشو در نمیاره

انفولانزا دور از جون فكر ميكنم ٥درصد كشته را داشته در سال چيز جديدي نيست ،خدا به همه رحم كنه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
گایزز آروم باشید آنفولانزا فصلی عادیه اونایی هم که فوت شدن بیماری زمینه ای داشتن

انفولانزای امسال با قبلیا فرق میکنه

وحشی تر شده و مرگ میرش بیشتره

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد