2777
2789
عنوان

وقتی یه زوج نمیخوان بچه دار شن چرا پدرشونو درمیارید😕

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 65 پست
نمیشه عزیزمدیگه همین مونده یه جنگ هم راه بیفته

پس بی محل کن ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

کاش روم بشه اینجوری بگم دست از سر کچلم بردارن

بگو .بچه می‌خوان برم دکتر .حرف بازم زدن .بگو نفری ۱میلیارد بریزید به حسابتون تا به فکر بچه باشیم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقااااشعورشون نمیرسه بابد حدشونو بهشون فهموند

واللهههع 

اره واقعا از روی دلسوزی هست خودم گفتم اولشبخصوص اینکه وضع مالی شوهرم خیلی خوبه میکن فردا این مال و ا ...

خب موقعیت مالی خوبی داره چرا نباید به بچه ات برسه میگه این اموال اگر فرزند نداشته باشی چقدرش به شما میرسه خب بذار بچه دار بشی 

خب موقعیت مالی خوبی داره چرا نباید به بچه ات برسه میگه این اموال اگر فرزند نداشته باشی چقدرش به شما ...

خوب شما هم حرف اطرافیانم رو میرنید دیگه 

اینا از نظر من سطحی نگری هست چون وارث میخوام بچه بیارم 

گفتم با این پول شیرخشک پیدا میشه ؟همین اولین موردش 

هوای آلوده رو نمیبینید ؟بگم بچه آوردم تو هوای آلوده چون فقط بهش ارث برسه ؟؟؟؟بعد اینکار عاقلانه است منطقیه ؟ده ها دلیل اینجوری دارم 

متوجه نشدم از اینکه بچه نداری چقدر به شما میرسه چیه 

منظورت اینکه ارث به خانواده شوهرم میرسه ؟یعنی چون ارث به خانوادخ سوهرم نرسه بیفکر بچه بیارم ؟

اگر همسرم خدایی نکرده زودتر از من فوت کنه بیشتر ارث به خودم میرسه چون مهریه ام سنگینه یک چهارم هم باز به خودم میرسه یک مقدار هم در طول زندگی به نامم کرده 

اینکه وجود یک بچه رو با دارایی رابطه بدیم بینهایت سطحی نگری هست 

فاکتورهای بچه اوردن برای من فراتر از مسایل مادی هست