2777
2789

باورم نمیشه با لگد یه بچه اینطوری شده باشه

دکتر گفت چون بارداری استخونات ضعیف شده با ضربه ترک برداشته البته خب شدت ضربه بالا بود و حسابی کنار پهلوم کبود شده🤦♀️🤦♀️

قسمت بالای لگنم ترک برداشته که کناره های شکم سمت پهلو هست واقعا دردناکه این قسمت

باز شانس اوردم این شدت ضربه لگدش تو شکمم نخورد

حالا رفته بودم بیمارستان مگه باورشون میشد که شوهرم نزده هر چی میگفتم شوهرمنزده میگفتن خانم نترس بگو😐😐😐😐😐

بگم خدا برادرمو چیکار کنه.دداز کشیده بودیم فیلم میدیدیم تو اکسپلور گفتم برو دیگه خسته شدم اونم محکم لگد زد این قسمت جوری که فقط از درد من ضعف رفتم و افتادم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چند سالشه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مربی هم هستی که..

بدنت قویه عجیبه

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه داره میره تو ۱۱ سال

عجب

حالا واقعا امیدوارم شوهرت نبوده باشه ولی یه درس حسابی بدین بهش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
همون دقیقااخه با یه لگد اینطور شدم

برادرت زورش چقدره مگه

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
طبق امضات ورزشکاری من فکر میکردم کسایی که ورزش میکنن بدن محکمی دارن

خودمم همین فکرو میکردم😐

ولی خب دکتر گفت برای بارداری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

همون دقیقااخه با یه لگد اینطور شدم

ولی ببین اونقدرام دور از ذهن نیست قدرت پا خیلی زیاده

توی بارداری بعضی زنا دنده هاشون با لگد بچه تو شکمشون توی ماه های اخر میشکنه

اینکه ضربه بیرونی بوده

یاخدااا .خیلی بده .بچه ک چیزیش نشد؟ برادرت عمدی زد؟ اگ اره یجور تنبیهش کن دیگه از این غلطا نکنه.شوهر ...

نه.اره بابا چون گفام دیگه برو فیلم نبینیم با پاشنه پاش کوبید ازن قسمت

هیچی اونم هی سوال پیچ کرد گفتم داداشم زده خیلیناراحت شد ولی هیچی نگفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ولی ببین اونقدرام دور از ذهن نیست قدرت پا خیلی زیادهتوی بارداری بعضی زنا دنده هاشون با لگد بچه تو شک ...

وای چقدر بد😐با لگد اون بچه کوچیک تو شکم؟

اخه با پاشنه پاش هم کوبید واقعا از دردش ضعف رفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

وای چقدر بد😐با لگد اون بچه کوچیک تو شکم؟اخه با پاشنه پاش هم کوبید واقعا از دردش ضعف رفتم

آره خیلی مواردش هست و بوده در طول تاریخ، رایج نیست ولی زیاد اتفاق افتاده