2777
2789
عنوان

با لگدی که تو پهلوم خورد استخون لگنم ترک برداشته

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 53 پست
نه.اره بابا چون گفام دیگه برو فیلم نبینیم با پاشنه پاش کوبید ازن قسمتهیچی اونم هی سوال پیچ کرد گفتم ...

اگه شوهر من بود هیچکس نمیتونست برادرمو از دستش نجات بده تا عمر داره هم نمیذاشت پا بذارم خونه بابام😅

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

آره خیلی مواردش هست و بوده در طول تاریخ، رایج نیست ولی زیاد اتفاق افتاده

دیشب نگران بودم بچه چیزیش نشده باشه ولی فکرشم نمیکردم خودم اینجوری شده باشم

شاید اگه تپل تر بودم اینطور نمیشد🤦♀️🤦♀️🤦♀️

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیشب نگران بودم بچه چیزیش نشده باشه ولی فکرشم نمیکردم خودم اینجوری شده باشمشاید اگه تپل تر بودم اینط ...

ضربه گیر نداشته اون قسمت لگنت😂

ولی جدی پایین تنه قوی خیلی وقتا آدمو نجات میده

من دو سه سال پیش روی برف سر خوردم جوری با ماتحت خوردم زمین همه فک کردن یه جام قطعا شکسته

ولی ماتحتم نجاتم داد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگه شوهر من بود هیچکس نمیتونست برادرمو از دستش نجات بده تا عمر داره هم نمیذاشت پا بذارم خونه بابام😅

هعیییی🤦♀️واقعا کار داداشمم بد بود

شوهرم هم بعد دکتر منو اورد خونه خودمون و شنیدم زنگ زد به مامانم توضیح داد براش الان قطعا داداشم یه کتک حسابی خورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ضربه گیر نداشته اون قسمت لگنت😂ولی جدی پایین تنه قوی خیلی وقتا آدمو نجات میدهمن دو سه سال پیش روی بر ...

اره واقعااااااا

من باسن هم دارم ولی کلا شکمم تخت بوده همیشه اما الان شکمم درومده

ولی اون قسمت لگن هیچ ربطی به شکم و باسن و.. نداره یه جوری اون قسمت لگن در معرض ضربس فکر کنم به خاطر فرم ران هست. خیلی هم بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرا همون لحظه مامانت یا بابات یه فصل کتکش نزدن که بدونه اون لگد آدم غیر باردارو هم آسیب میزنه چه برسه به اینکه باردار هم باشه

بچه هم نیست دیگه تو این سن عقلشون به یه سری چیزا میرسه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعااااااامن باسن هم دارم ولی کلا شکمم تخت بوده همیشه اما الان شکمم درومدهولی اون قسمت لگن هیچ ...

اره ژنتیکیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شوهرت هیچی نمیشه؟ شوهر من بود قیامت میکرد

نه یوال جوابم کرد فهمید ناراحت شد

بعد دکترم مستقبم اومدیم خونه خودمون و نبروم خونه مامانم و رنگ زد به مامانم هم توضیح داد

فکر کنم دیگه رابطش با داداشم خوب نشه مثل قبل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

هرچی باشه چون پسره یکم قدرت بدنیش نسبت به دخترها بالاترهمواظب خودت بیشتر باش:)

اره بابا قدرت بدنیشون که کم نیست

با پاشنه پا هم زد خیلی بدتر بود ضربه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرا همون لحظه مامانت یا بابات یه فصل کتکش نزدن که بدونه اون لگد آدم غیر باردارو هم آسیب میزنه چه برس ...

بابام نبود مامانم هم خونه بود ولی کنارمون نیود

ولی همسرم زنگ زد به مامانم گفت و مطمئنم الان حسابی کتک رو خورده.

من اصلا نگران خودم نشدم نگران بچم شدم فقط اگه چیزی میشد مادرشوهرم اینا دیگه ولم نمیکردن بار قبلم بچم مرد میگفتنخونه مامانت بودی همش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

عزیزم اگه روغن زرد کرمانشاهی داری بمال روش بزار تا صبح بمونه ، من یبار موتور افتاده بود روپام اصلن نمیتونستم راه برم این روغن زرده رو زدم پام خابیدم فردا صبح دیدم کاملن خوب شده