من چندین ماهه درگیرم درحال تحقیق یک نفر مطمین پیدا کنم، دو نفر پیدا کردم که میگن خیلی کارشون خوبه، ه ...
این کار را نکنید همه دعانویس هستن . هم کسی که پیش اینها میره هم واسطه و هم خود دعانویس دچار گناه کبیره میشن . و مورد لعنت خداوند قرار میگیرن . چون اینها زندگی خیلی ها. را نابود کردن
https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه . عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»
این کار را نکنید همه دعانویس هستن . هم کسی که پیش اینها میره هم واسطه و هم خود دعانویس دچار گناه کب ...
شما هم اگه شب ها کابوس ببینید مورد آزار و اذیت قرار بگیرید توی خواب و دو سه ماهه فشارتون 6 7 باشه و همش توی بیمارستان باشید سِرم بهتون وصل باشه چندین بار آزمایش خون بدید پیش اکثر پزشک های تهران برید و بهتون بگن مشکلی ندارید از لحاظ فیزیکی و نشونه های دیکه ای رو مدام اطرافت ببینی که ... قطعاااا نمیشنی تو خونه به این چیزا فکر کنی که مراجعه به بعضی ها خطر داره ، اینکه خودتو نجات بدی گناه کبیره ستت!؟