2777
2789

عزیزم‌ امیدوارم اینی که میگم به دردت بخوره 

آب نمک غلیظ درست کن بریز تو یه ظرف یکبار مصرف 

بزار یه گوشه از خونه که کسی نبینه بعد از ۷ روز همشو با ظرفش بنداز دور 

هرچی سحر به چشم زخم و دعا جادو باشه باطل می‌شه به لطف خدا انشاالله

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندین ماهه درگیرم درحال تحقیق یک نفر مطمین پیدا کنم، دو نفر پیدا کردم که میگن خیلی کارشون خوبه، ه ...

این کار را نکنید همه دعانویس هستن . هم کسی که پیش اینها می‌ره هم واسطه و هم خود دعانویس دچار گناه کبیره میشن . و مورد لعنت خداوند قرار میگیرن . چون اینها زندگی خیلی ها. را نابود کردن 

حالت هات بگو ؟چه طوری یعنی؟

والا همیشه گریه ام میگیره از شدت فشار مشکلات بعد مدام استرس دارم سنگین هستم سردرد میگیرم همیشه کبود میشم خیلی اوضاع احوالاتم ریخته بهم

نماز میخونی؟

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

۴تا همزاد؟ چقدر سخت بخدا من به خودکشی راضی شدم

نه 

۴ نفر ۴ تا سرکتاب باز کن بهم‌گفتن 

یه همزاد همزاد یکیه

من بخاطر مادرم تحمل میکنم 

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

این کار را نکنید همه دعانویس هستن . هم کسی که پیش اینها می‌ره هم واسطه و هم خود دعانویس دچار گناه کب ...

شما هم اگه شب ها کابوس ببینید مورد آزار و اذیت قرار بگیرید توی خواب و دو سه ماهه فشارتون 6 7 باشه و همش توی بیمارستان باشید سِرم بهتون وصل باشه چندین بار آزمایش خون بدید پیش اکثر پزشک های تهران برید و بهتون بگن مشکلی ندارید از لحاظ فیزیکی و نشونه های دیکه ای رو مدام اطرافت ببینی که ... قطعاااا نمیشنی تو خونه به این چیزا فکر کنی که مراجعه به بعضی ها خطر داره ، اینکه خودتو نجات بدی گناه کبیره ستت!؟

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند