2777
2789
من چندین ماهه درگیرم درحال تحقیق یک نفر مطمین پیدا کنم، دو نفر پیدا کردم که میگن خیلی کارشون خوبه، ه ...

میشه همینجا خبر بدی

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

شما هم اگه شب ها کابوس ببینید مورد آزار و اذیت قرار بگیرید توی خواب و دو سه ماهه فشارتون 6 7 باشه و ...

خاله ام دقیقا اینطوری بود . چند بار تا سکته قلبی هم می‌رفت . ولی با قرآن درمانی خوب شد . نخیر نجات خودتون گناه کبیره نیست . و بلکه لازم و ضروری . اما با روش درستش . نه با سحر و جادو .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاله ام دقیقا اینطوری بود . چند بار تا سکته قلبی هم می‌رفت . ولی با قرآن درمانی خوب شد . نخیر نجات خ ...

خب خداروشکر منکه نه تنها خودم دعا و قرآن میخوندم بلکه مادرم شب ها برای اینکه راحت بخوابم بالاسرم قران میخونن ولب خب فقط به آرامش لحظه ای گرفتم، و قابل توجه برای از بین بردن طلسم کسی که سحر و جادو نمیکنن و قطعا من هم خانواده مذهبی دارم بعد 6 ماه همه کار کردن از سر ناچار به این فکر افتادم.. هر نسخه ای رو برای هرکس نپیچید وقتی خودتون تجربه نکردید و نمیدونید دردش چیه منم به ایشون آدرس ندادم گفتم همه راه های مذهبی رو قطعا کردیم فقط اگه بخام برم پیش کسی به دو نکته دقت میکنم وسلام

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
چقدر طول کشید خوب بشه خالتون

اون خیلی وحشتناک حالش بد بود . کل بدنش را سی تی اسکن گرفتن هزار تا آزمایش و سنو و ام آرای . هیچیش نبود . تقریبا دو ماه طول کشید . البته اگر بتونید راقی پیدا کنید خیلی خوب . کسی که با خواندن آیه قرآن رو سرتون این روند را سریع تر می‌کنه . آیات مخصوص برای چشم زخم و ابطال سحر . اگر بخواهید پیج یکی را بهتون بدم . باهاش حرف بزنید تو اینستاگرام فکر کنم شهر های ایران می‌ره . اگر خواستید بهم درخواست دوستی بدید تا پیجش را بهتون بدم .‌برای خاله ام انجام داد دو سه بار و کاملا خوب شد . 

خب خداروشکر منکه نه تنها خودم دعا و قرآن میخوندم بلکه مادرم شب ها برای اینکه راحت بخوابم بالاسرم قرا ...

من خودم مشکل دارم و روز ۱۱ هست که دارم انجام میدم . شما از کجا میدونید من الکی نسخه میپیچم . خدا را خوش نمیاد کسی را سر کار بزارم . و فقط پیشنهاد دادم . 

من خودم مشکل دارم و روز ۱۱ هست که دارم انجام میدم . شما از کجا میدونید من الکی نسخه میپیچم . خدا را ...

شما 11 روز درگیری با قرآن و توسل به خدا انشالله حل میشه، من 6 ماهه هرکاری کردم حل نشده

اون خیلی وحشتناک حالش بد بود . کل بدنش را سی تی اسکن گرفتن هزار تا آزمایش و سنو و ام آرای . هیچیش نب ...

این افراد رو باور میکنید هزینه هم میدید.... چی بگم

یعنی خودتون و خانوادشون قران بخونید جواب نده بعد راقی بیارید قران بخونن جواب بده.. آیا طبیعیه!؟

شما 11 روز درگیری با قرآن و توسل به خدا انشالله حل میشه، من 6 ماهه هرکاری کردم حل نشده

من خودم آدم مذهبی هستم . همیشه قرآن و اذکار و... میخونم . منتهی ۱۱ روز همه این کار ها را مرتب انجام میدم .‌ بعضی اوقات هم خواست و آزمایش  خداست . یک سال و هشت ماه درگیر بیماری هستم هر ماه پانزده بیست میلیون هزینه درمان اما اصلا یک ذره هم تغییر نمیکنم . به امید خدا شاید تو چهل روز خوب بشم با این برنامه .