2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنم رفتم سر قرار

673 بازدید | 27 پست

من همونیم که تو جریان تایپکام بودین جدا شدم

گفتم خانوادمم میگن نامزدم نمیتونه زن خوشگل و نگهداره

اینا

بماند خلاصه قبلش یه پسری میخواست من و فک میکردم شوخی میکنه شاید چون باشگاهی اصلا اوووف

خب من وزنم بالاست قبلاً هم گفتم

۱۰۶وزنم

خلاصه امروز رفتیم سر قرار ارشدمیخونه پسره

بدن خیلی قشنگیم داشت بازوهاش از هودی زده بود بیرون

خلاصه گفتم اگه خوشت اومد دیدی اینا بیا حرف بزنیم خوشت. نیومد برو

پسره گفت من با همچیت اوکی هستم

فقط بشین شرایطم بگم

از مامانم و بابام و داداشم ابجیام

کلا همشون و تعریف کرد چین کین اینا

گفت ببین واقعا دوستت دارم توام دختر خوبی هستی خواستم از خودم زندگیم بگیم یه آشنایی در حد بیرون داشته باشیم

دیگ دوست ندارم بیای سر قرار

از اینجا به بعد اگر تو بخوای آشنایی خانوادگی فقط مطمعین شی اینا من میخامت خواستم بگم بیخودی استرس داشتم

در آخرم پرسید طلاقت تکمیل شده دیگه گفتم آره گفت خب عزیزم پس خوبه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خب به سلامتی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب پس دیگه مبارکه

ولی لطفا اینو خیلی زیر و روش کن

بسیار تحقیق کنید

خیلی باهم برید و بیایید

توی همه ی شرایط بسنجش

فقط دنبال تیپ و قیافش نباش

خوشبخت بشی عزیزم

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

چقدر زود مراحل طلاقت پیش رفت

یه نفس بگیر چه عجله ای داری،الان اصلا وقت مناسبی برای آشنایی نیست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

چه راحت پروسه طلاق تو نی نی سایت

یه ماهه هم نامزدی هم طلاق هم دوباره نامزدی

خوشبخت بشید

همه جاهاشو چک کنید ایندفعه

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

مطلقه هستی؟ یا مجرد؟

مطلقه ولی رابطه جنسی نداشتم باکره ام کلا نداشتم هیچ رابطه ایی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مطلقه ولی رابطه جنسی نداشتم باکره ام کلا نداشتم هیچ رابطه ایی

خوشبخت بشی عزیزم برات بهترین ها رقم بخوره🌹❤️

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍