2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 2562822 بازدید | 156258 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی😁😁😁پایتخت بذار براش بخنده🤣دیشب کاوه میگفت نقی خوابید🤣

عزیززم😂دختر من سریال پایتخت و میگه باباش اومد نمیدونم چقدر این بچه اذیت شده اون یه مدتی که ما درگیر بیمارستان بودیم همه فیلمها رو میگه مامانش یا میگه باباش خدا نکنه گریه کنن یا ببینه یه کدوم و بردن میزنه زیر گریه میگه باباش و بردن 😢

بچه هااا من خیلی در خصوص اثاث کشی بی تجربه هستم.میشه یکم کمکم کنید.

بنظرتون الان خودم کم کم آشپزخونه رو جمع کنم برم اونور بچینم؟

بعد کابینت هاش فلزی هست،انشاالله عید میخوایم بازسازی کنیم،الان خیلی خالی شدیم.فلزی رو با چی تمیز کنم؟مثلا کف درست کنم؟ریکا و وایتکس قاطی کنم؟فقط اسپری چند منظوره به دلم نمیچسبه.

عزیززم😂دختر من سریال پایتخت و میگه باباش اومد نمیدونم چقدر این بچه اذیت شده اون یه مدتی که ما درگیر ...

الهی🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه هااا من خیلی در خصوص اثاث کشی بی تجربه هستم.میشه یکم کمکم کنید.بنظرتون الان خودم کم کم آشپزخونه ...

خونه خریدین؟

مبارکه

الهی به دل خوش 🤩🤩

چون بچه ات کوچیکه

اره بهتره کم کم تمیز کنی کامل،آشپزخونه،هال،اتاقا،سرویس و...

اول کامل آشپزخونه رو بچینی،بعد اتاقا وهال

وسایل و که داری تو کارتن میزاری روش شماره بزار وتودفتربنویس چیا هستن که بعداً سردرگم نشی

تو خونه الانت همه رو کامل بشور خشک کن،

با سلفون بپیچ،هم نمیشکنن هم دوباره کاری نمیشه شستن و..

کابینتو میتونی کف مالی کنی و بعد با دستمال نمداروبعدخشک پاک کنی،قشنگ به دلت بشینه

خودتو خسته نکن😘