بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر روز سوره بقره بخون . برنامه اذکار مسلم را دانلود کن . اذکار صبح غروب و قبل خواب را حتما بخوان . نماز مرتب بخوان . هرچی به خدا نزدیکتر بشی اثرش کمتر میشه . از اینترنت رقیه شرعی ابطال سحر دانلود کن . چشم هات را با روسری چیزی ببند و با هندزفری گوش بده .البته تنهایی این کار را نکن . بزار یک نفر کنارت باشه نترسی . ۳۳ بار سوره ناس ، فلق، اخلاص ، حمد ، آیه الکرسی را رو آب زیادی بخوان . دهنت به آب نزدیک باشه بعد از هر آیه به داخل آب فوت کن . و سعی کن حداقل ۴۰ شب فقط از این آب بخوری . اگر آب زمزم داری قاطی این آب کن . روغن زیتون اصلی گیر بیار همه اون قرآنی که گفتم را ۷ بار روش بخوان . شب ها قبل خواب کل بدنت حتی همه سوراخ های بدن هم روغن زیتون بزن . عطر مشک اصلی هم بخیر قبل خواب بعد از روغن زیتون به سوراخ دماغ، گوش ، نوک سینه ، حتی اطراف رحم و باسن بزن . یه کم هم به مچ دست و پشت گوش و بالشتت بزن . شیاطین از روغن زیتون و عطر مشک متنفر هستن . از همون آبی که بهت گفتم روش قرآن بخونی مقداری بردار و به کم سرکه سفید و نمک بزن . اول تو خانه اذان بخون خودت بعد کل خانه به جز حمام و دستشویی را اسپری بزن مخصوصا گوشه های سقف. سحر پاشیدنی را باطل میکنه . در خانه هم اسپری پاشی کن. اگر بتونی قبل از خوابیدن با هندزفری و چشم بسته اون رقیه شرعی که گفتنم را گوش بدید بزاری تا صبح تو گوشت باشه تاثیر داره . حداقل یک ماه رعایت کن اثرش را میبینی به اذن خداوند . دیگه پیش ساحر و دعانویسی و.... نرو . دعانویسی شرعی نداریم
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه . عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»