2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 67610 بازدید | 1123 پست
من نمیگم کارش درست بوده ولی ممکنه زوری باشه ممکنه همون بابایی که فرستاده بزور احتملا این بنده خدا بر ...

کاملا درست میگی منم حرفم همین که خانواده اسی رو بیچاره کردن الانم نمیشه روی خیر شون حساب باز کرد

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

بیچاره شوهرت مرد به این خوبی بخاطر شما باید از زندگی و بچش دور بشه به نظرم حقشه دادگاه بچه رو از شما ...

الان میگه شوهرم زشته نمیخوامش فردا همون بچه شبیه باباش میشه میگه اونم نمیخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست میگی ولی مقصر اصلی خانواده هستن که سرنوشت این دختر رو به اینجا رسوندن منم خودم دختر دارم مگه می ...

حالا خانواده استارتر بد پس شوهرش دیگه بد نیست؟مردیکه به زور با یه بچه ازدواج میکن و به زور باهاش رابطه داده شده بی گناه؟

پس اگه یک پدر و مادر بچه اشون رو بدن به یه پدوفیل پدوفیل بی گناهه چون پدر و مادر بچه رو دادن؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

شما قبلاً هم تاپیک زده بودی، همسرت مرد خوبیه و همه بهت گفتیم باید بری روانپزشک گفتی نمیخوام دارو بخورم، گفتیم باید زودتر بری پیش مشاور، گفتی خواهرم داره از یه روانشناس خوب برام وقت میگیره

پس چی شد؟ واقعا قصد ندارید اول برای درمان خودت کاری کنی و بعد برای ادامه زندگی یا طلاق تصمیم بگیری؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چون وقتی زجه زدم گفتم نمیخوامت گوش نمیداد مرد خوب دختری که از خودش ۱۱ سال کوچیک تره هست و نمیگیره

منو دوست پسرم ۱۱سال تفاوت سنی داریم خیلیممم همو دوست داریم ولی خانوادش قبول نمیکنن میگن دختره کوچیک تره ازت

نمبزارن ازدواج کنیم ۴ساله هم هست دوستیم

بیچاره شوهرت مرد به این خوبی بخاطر شما باید از زندگی و بچش دور بشه به نظرم حقشه دادگاه بچه رو از شما ...

مرد به این خوبیی؟؟؟؟😂😂😂

مرد اگه خوب باشه میفهمه دختری که دلش به زندگیش نیست نگیره که زندگی جفتشونو نابود نکنه ایشون مجبوره چون اولین اجبار از سمت خودش بوده

مشکل از شوهرش هست؟این خانم عقد کرده عروسی کرده بچه دار شده بعد گفته دوست ندارممگه اون مرد دوست داشته ...

بله عزیزم، میدونسته که دختر خانم ازش بدش میاد،هم خودآقا هم خانواده دختر،با این حال زورش کردن،

پول؟مگه من میدونم شوهر اسی پول داره یا نداره؟من میگم در درجه اول خانوادش بهش خیانت کردن که دیدن داره ...

شما واضحا تنها کار مرد رو پول خرج کردن به یک زن دیدی انگار مثلا اسی کارگر جنسیه که در ازای پول با شوهرش بمون حتی اکه نمیخوادش

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

حالا فکر نردی اونی که میخوایش وعاشقشی چه گلی سرت میزنه اینستا پاک کن خوبیاش،بنویس وباخودت تکرار کن درک نمیکنم اینایی کا میگن از طرف بدمون میاد چجوری رابطه جنسی برقرارمیکنن وبچه دار میشن کلی پرسیدم

فقط متاسفام برا اونایی ک تهمت زدن و گفتن چشمت ب پسرعموته در حالیکه بنده خدا داره جون پسر یکی یه دونشو قسممیخوره

حواستونو جمع کنین این حرفا کارما داره و چوب خدا

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀