2777
2789
یعنی با پخش بقره هم‌ذره ای نتیجه ندیدین؟

تو سایت یه عده گفتن ما سیاهی بالا آوردیم و خواب دیدیدم خواب ساحر رو 

من فقط ۲ ۳ بار خواب دیدم ولی سیاهی بالانیاوردم 

کارامون هم هنوز مثله قبل هست 

نه بدتر شده نه بهتر ( خانوادگی ها)

فقط پسری که خودم دوسش داشتم گفت نمیخادتم و تموم 

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکلتون حل شد؟

من چندین ماهه درگیرم درحال تحقیق یک نفر مطمین پیدا کنم، دو نفر پیدا کردم که میگن خیلی کارشون خوبه، هم خیر هستن 

هم گره های بزرگی رو برطرف کردن، همین چند روز میرم ببینم چی میشه 

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند
تو چ کردی

من چندین ماهه درگیرم درحال تحقیق یک نفر مطمین پیدا کنم، دو نفر پیدا کردم که میگن خیلی کارشون خوبه، هم خیر هستن 

هم گره های بزرگی رو برطرف کردن، همین چند روز میرم ببینم چی میشه 

شرایط‌دروغ‌انداگرانسانی‌انسان‌دیگری‌رادوست‌بدارد‌برایش‌جنگ‌به‌پامیکند

هر روز سوره بقره بخون . برنامه اذکار مسلم را دانلود کن . اذکار صبح غروب و قبل خواب را حتما بخوان . نماز مرتب بخوان . هرچی به خدا نزدیکتر بشی اثرش کمتر میشه . از اینترنت رقیه شرعی ابطال سحر دانلود کن . چشم هات را با روسری چیزی ببند و با هندزفری گوش بده .البته تنهایی این کار را نکن . بزار یک نفر کنارت باشه نترسی . ۳۳ بار سوره ناس ، فلق، اخلاص ، حمد ، آیه الکرسی را رو آب زیادی بخوان . دهنت به آب نزدیک باشه بعد از هر آیه به داخل آب فوت کن . و سعی کن حداقل ۴۰ شب فقط از این آب بخوری . اگر آب زمزم داری قاطی این آب کن . روغن زیتون اصلی گیر بیار همه اون قرآنی که گفتم را ۷ بار روش بخوان . شب ها قبل خواب کل بدنت حتی همه سوراخ های بدن هم روغن زیتون بزن . عطر مشک اصلی هم بخیر قبل خواب بعد از روغن زیتون به سوراخ دماغ، گوش ، نوک سینه ، حتی اطراف رحم و باسن بزن . یه کم هم به مچ دست و پشت گوش و بالشتت بزن . شیاطین از روغن زیتون و عطر مشک متنفر هستن . از همون آبی که بهت گفتم روش قرآن بخونی مقداری بردار و به کم سرکه سفید و نمک بزن . اول تو خانه اذان بخون خودت بعد کل خانه به جز حمام و دستشویی را اسپری بزن مخصوصا گوشه های سقف. سحر پاشیدنی را باطل می‌کنه . در خانه هم اسپری پاشی کن. اگر بتونی قبل از خوابیدن با هندزفری و چشم بسته اون رقیه شرعی که گفتنم را گوش بدید بزاری تا صبح تو گوشت باشه تاثیر داره . حداقل یک ماه رعایت کن اثرش را میبینی به اذن خداوند .‌ دیگه پیش ساحر و دعانویسی و.... نرو . دعانویسی شرعی نداریم 

‌همه جادوگر هستن . توبه بکن گناه کبیره است .

خب چجوری

خب دیگ

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حالت هات بگو ؟

چه طوری یعنی؟

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»