عروسی پسر داییمه رفتم گشتم یه لباس دیدم خیلی خوشکل بود رو تنم ولی قیمتش ۵۹۰۰ که گفت یه تخفیف خیلی خوب بهتون میدم.حالا نهایتا بده ۵۵۰۰ که البته بعید بدونم اینهمه تخفیف بده. این لباسه سبز پاستیلی بود رنگش خیلی خاص بود.زنداداشم که رابطم باهاش خیلی صمیمیه زیاد پیش اومده چیزی ازش قرض بگیرم و واقعنم اوکیه با این قضیه یه لباس مشکی داره که اونم خوشکله و گفت قبلا از سفر خارجی آورده و اصلا نپوشیده الانم دیگه سایزش نیست بخاطر زایمان کرده هم فکر نکنم دیگه سایزش بشه.حالا بنظرتون بگیرم ازش یا خودم بخرم؟
اره من آرایشگاه میرم اگه فامیل دور بود نمیرفتم ولی فامیل نزدیکه دیگه بعد من موهام بلند نیست اونقدر ...
آهان حالا من راستش لباس نمیتونم کرایه کنم چون واقعا هر چقدرم بدی خشکشویی مطمعن نیستی اون لباسه قطعا تمیز میشه یا اصلا اونایی که قبل از تو پوشیدن مریضی پوستی چیزی نداشتن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.