من اینو میگم که یاد گرفتم نباید سکوت میکردم خیلی جاها و باید هر بار میخاستن با حرفی منو ناراحت کنن من بخاطر ترس اینکه اونا ناراحت نشن هیچی نمیگفتم اما باید جواب جدی رو بهشون کرد که دیگه جرئت نکنن و یاد گرفتم ارزش باید برای خود قائل شد جلوشون و صمیمی نباشی و مثل سگ باشی براشون ک ازت بترسن وگرنه رو سر ادم سوار
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
یاد گرفتم که هر کی دروغگو باشه .هر کی خیر و صلاح یکی رو نخواد. هر کی بدبختی بقیه رو بخواد . هر کس حسادت کنه و از حسادت توهین کنه تهمت بزنه . هر کی سر خود باشه و منافع خودشو به همسر و بچه ترجیح بده و به خونه زندگیش و پخت و پز نرسه . بدترین عذابارو تو زندگیش میکشه . به عینا دیدم در همه
شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه دعا کنید . اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .
پست بودنو حسود بودنو مفت خوری رو از مادرشوهرش که خدارو شکر یاد نگرفتم خیلی سعی کردم مثل خودش باشم اما نتونستم نصف مرغ برا ده نفر بپزم🤣دعا کنید یه بار بتونم این کارو بکنم
باورت نمیشه نه مادرشوهرم خیلی وضع مالی خوبی دارن ولی وقتی میرم خونش ده نفر میشیم نصف مرغ میزاره با 5پیمونه برنج خواهر شوهر بنده خدا یه طرف قابلمه رو میکشه برنجو زیاد کنه اون اونورشو میکشه کم کنه منم میگم دعوا نکنین ما شام خوردیم هی🥴