2777
2789

من اینو میگم که یاد گرفتم نباید سکوت میکردم خیلی جاها و باید هر بار میخاستن با حرفی منو ناراحت کنن من بخاطر ترس اینکه اونا ناراحت نشن هیچی نمیگفتم اما باید جواب جدی رو بهشون کرد که دیگه جرئت نکنن و یاد گرفتم ارزش باید برای خود قائل شد جلوشون و صمیمی نباشی و مثل سگ باشی براشون ک ازت بترسن وگرنه رو سر ادم سوار

شما چی یاد گرفتی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرغ شکم پر

😂😂😂😂😂

منم فکرم رفت به غذا

ولی دیدم اسی یه چی دیگه کلا مد نظرشه😂😂😂😂

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یاد گرفتم که هر کی دروغگو باشه .هر کی خیر و صلاح یکی رو نخواد. هر کی بدبختی بقیه رو بخواد . هر کس حسادت کنه و از حسادت توهین کنه تهمت بزنه . هر کی سر خود باشه و منافع خودشو به همسر و بچه ترجیح بده و به خونه زندگیش و پخت و پز نرسه . بدترین عذابارو تو زندگیش میکشه . به عینا دیدم در همه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یاد گرفتم زیاد نرم خونشون چون خودمو بی ارزش کردم با زیاد رفتنم

یاد گرفتم زیاد حرف نزنم جلوشون چون ازم سو استفاده میکنن

یاد گرفتم احترام ب اندازه کافی بزارم چون زیاد از حد سرشون گیج میره

😂😂😂😂😂منم فکرم رفت به غذا ولی دیدم اسی یه چی دیگه کلا مد نظرشه😂😂😂😂

😅😅😅😅😅😅👍👍

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تو روحت 😅😅😅👋👋👋👋

باورت نمیشه نه مادرشوهرم خیلی وضع مالی خوبی دارن ولی وقتی میرم خونش ده نفر میشیم نصف مرغ میزاره با 5پیمونه برنج خواهر شوهر بنده خدا یه طرف قابلمه رو میکشه برنجو زیاد کنه اون اونورشو میکشه کم کنه منم میگم دعوا نکنین ما شام خوردیم هی🥴