2777
2789
عنوان

واسه عروسی فامیلامون لباس بخرم‌ یا قرض بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 34 پست
میدونین اگه بخرین برای چندتاعروسی یامهمونی میشه بپوشین بگردین باقیمت مناسبتربخرین یااززن داداشتون بخ ...

میدونی ازین لباس بلندا میخام بخرم که خب اینا فقط واسه عروسی میشه پوشید بدرد مثلا تولد نمیخوره حالا چی بشه یه عروسی دعوت بشیم بپوشمش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نه دیگه قیمتش پایینتره

آره اینم هست ولی میگم بازم احتمالش زیاده بگه کلا واسه خودت پولشو نمیگیرم

بنظرم بیان نکنم اینو بهتره فقط یه بار میپوشم فوقش بعد میشورم تمیز تحویلش میدم

آخه ازین مدل بلندا میپسندم که همه توی همین رنج قیمتن جاهایی که قیمت مناسب بودن تازه گشتم

منم جدیدا بلند و کشیده خیلی خوشم میاد

آره درست میگی رنج قیمت همینه کمتر باشه همچین دلپسند نیست 

منم عروسی پسر داییمه چند وقت دیگه 

یه مزون پیدا کردم خیلی مدلاش خوشگل بود از اون کرایه میکنم 

خریدم دوست داشتم البته ولی ترجیح دادم بیشتر برای آرایشگاه و اکسسوری پول بدم چون از اونجا که کرایه میدن خوشم اومد مدلاشو 

منم عروسی پسر داییمه چند وقت دیگه یه مزون پیدا کردم خیلی مدلاش خوشگل بود از اون کرایه میکنم خریدم دو ...

تو آرایشگاهم میری؟

ماشالا هزینه‌ میکنی😄من میگم موهامو خودم کرلی میکنم آرایشم خودم بلدم چکاره اینهمه هزینه کنم😂

میشه بپرسم هزینه کرایه لباس چنده؟

اگه رابطه خوبی با همسر بردارتون دارین قرض بگیرین هم بد نیستولی من باشم ترجیح میدم بخرمآنلاین بگرد شا ...

آخر این هفته عروسیه به خرید آنلاین نمیرسه😂

بعدشم من لباس مجلسی تا پرو نکنم نمیتونم بخرم بنظرم آنلاین نمیشه

تو آرایشگاهم میری؟ماشالا هزینه‌ میکنی😄من میگم موهامو خودم کرلی میکنم آرایشم خودم بلدم چکاره اینهمه ...

اره من آرایشگاه میرم اگه فامیل دور بود نمی‌رفتم ولی فامیل نزدیکه دیگه 

بعد من موهام بلند نیست اونقدر باید شینیون کنم آرایشم حوصلشو ندارم خودم انجام بدم 

شاید اگه لباس می‌خریدم آرایشمو خودم میکردم ولی حالا دیگه میرم آرایشگاه 

رو ۱ تومن تا ۳ تومن ایناس اینجا که می‌خوام برم کرایه اش