2777
2789

عروسی پسر داییمه رفتم گشتم یه لباس دیدم خیلی خوشکل بود رو تنم ولی قیمتش ۵۹۰۰ که‌ گفت یه تخفیف خیلی خوب بهتون میدم.حالا نهایتا بده ۵۵۰۰ که البته بعید بدونم‌ اینهمه تخفیف بده. این لباسه سبز پاستیلی بود رنگش خیلی خاص بود.زنداداشم که رابطم باهاش خیلی صمیمیه زیاد پیش اومده چیزی ازش قرض بگیرم و واقعنم اوکیه با این قضیه یه لباس مشکی داره که اونم خوشکله و گفت قبلا از سفر خارجی آورده و اصلا نپوشیده الانم دیگه سایزش نیست بخاطر زایمان کرده هم فکر نکنم دیگه سایزش بشه.حالا بنظرتون بگیرم ازش یا خودم بخرم؟

میتونی اززن داداشتون بخرین اگه نپوشیدن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودمم سبزه خیلی دوس داشتم ولی مامانم پولشو باید بده میگه نخر

میدونین اگه بخرین برای چندتاعروسی یامهمونی میشه بپوشین بگردین باقیمت مناسبتربخرین یااززن داداشتون بخرین

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

من خودم فکر میکنم نباید از کسی لباس نو قرض کرد به نظرم اگر خودش پوشیده بود و میگرفتی، اوکی بود

میدونی من خودم اگر سایزش بود و نو بود هیچوقت نمیگرفتم اما چون سایزش نیست و احتمالا هیچوقت سایزش نمیشه گرفتم 

یعنی گرفتم فقط آوردم خونه حالا نمیدونم بپوشم یا نه 

آخه چکاریه میرم سبزه میخرم😂اونکه میدونم هیچ جوره قبول نمیکنه بخرم

خب نه دیگه قیمتش پایینتره

خوب همیشه که سایزش بزرگ نمی مونه شاید بعد پشیمون بشه ، اگه مطمینی با دل و جون بهت می ده بگیر اگر نه ...

میدونم با دل و جون میده و اصلا بعید میدونم به این سایز برگرده سایز قبل ازدواجش بوده خریده الان دوتا زایمان کرده