2777
2789

پریشب برمیگشتیم خونه تو جاده شوهرم خوابش برد با صدتا سرعت داشت میرفت تو گاردریل چقدر ترسیدم جیغ زدم شوهرم بیدار شد فرمون رو کشید ب اندازه سیصد متر رفته بودیم ولی ماشین برنمیگشت سرجاش

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اضطراب پس از سانحه. تا یکماه کاملاااا طبیعیه حالت.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماشین چپ و راست میشذ چرخاش میرفت بالا بزور کنترل کرد بچه چهار ماهه و هفت ساله دارم تو ماشین بودن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

اضطراب پس از سانحه. تا یکماه کاملاااا طبیعیه حالت.

امروز ی تصادف دیدم ی خانواده فوت شد از اون موقع گریم میگیره

چه تجربه وحشتناکی،خداروشکر سالمین

فقط خودم میدونم اون لحظه چی کشیدم چه لحظه ترسناکی بود

امروز ی تصادف دیدم ی خانواده فوت شد از اون موقع گریم میگیره

خدا رحمتشون کنه. دنیا وحشتناکه. خدا رو شکر سالم هستین

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

خدا رحم کرد

عزیزم طبیعیه اتفاق ب این وحشتناکی بوده طبیعیه تو شوک باشی ولی از ته دل خدارو شکر کن و هر وقت شوهرت خوابش میومد وایسین ی ساعتی استراحت کنه اونم حتما چشمش ترسیده رعایت میکنه

سعی کن فراموشش کنی

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است