2777
2789
عنوان

درد و تورم زیر بغل

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 39 پست
یه هفته استفاده نکنین ان شاءالله خوب میشین چون این چیزها استفاده میکنیم نمیذاره مواد از طرف عرق دفع ...

ممنون ان شالله

امیدوارم چیزی نباشه

خیلی استرس دارم

دردم داشتید؟

بله درد میکرد چند سالتونه اگه سن رشد هستین ممکنه برا رشدتون هم باشه

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من ۲۰سال اونجوری متورم و موقع پریودی درد میگیره دکتر گف اضافه سینته که کامل رشد نکرده بهش میگن س ...

آره یجا اینم خوندم، ولی نمیدونم یهویی هم ممکنه پیش بیاد یا نه

من ۳۲ سالمه و اولین بار ۲هفته پیش اینجور شد

ممنون ان شالله امیدوارم چیزی نباشه خیلی استرس دارم

نگران نباشین دکتر که گفته بیشتریا اینجوریین ان شاءالله خوب میشین بزودی

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭

حدودا از ۱۰روز قبل پریودی شروع میشه تا پریود میشم کم میشه.کیست سینه دارم و ویتامین ای میخورم

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

۳۲سال

من ۲۵ ۲۶ سالگی این دردها رو گهگاه داشتم پشت گوشم و زیربغل و قسمت کشاله پام مادرخدابیامرزم میگفت برا رشدته که بعدا هم خودش خود بخود خوب شد راست میگفت

اره حتی خودشم اینجوری بود، ولی خب دوباره که در اومد نگران شدم بعد یه تایم کوتاه

بدن خودش با تعریق رفع میکنه یه مدت جلوشو گرفتید سیستمش بهم ریخته اوکی میشه کمکم 😇

چه جالب فکر کردم از بلوغ ، بعد به نظرتون متخصص زنان خوبه برم یا جراحی عمومی؟

نه بعد ۳۰مشخص میشه جفتشم میخوای برو من رفتم زنان چند بارم سونو دادم ولی بار دار شدم سینم هر چقدر درد میکرد زیر بغلمم درد میکرد ولی بعد زایمان بهتر شد الان اینجوری درد نمیکنه ولی دست بزنم درد میگیره دکتر گفت اگه دردش آزار دهنده باشه یا زیر بغلت خیلی متورم بشه میتونی بری جراحیش کنه