2777
2789
عنوان

جهیزیم رو مادرشوهرم برداشته پدر مادرم راضی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 37 پست

به پدرو مادرت بگو گذاشتم دیوار فروش نرفت مادرشوهرم گفت من میخرم ازت پولشو داد.وسایل دست دوم ارزش نداره خودتو بد کنی

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها راهش اینکه بگی فروختمشون ، مامان بابام هریدنشون.منم همچین مشکلی داشتم ، یخچال میخواستم عوض کنم ...

یخچال شما فروش رفته

وسیله هایی که استارتر جا گذاشته هیچکس حاضر نشده بخره پس دیگه کلا ارزشی ندارن که بخاطرشون بحثی پیش بیاد!!!

خانومای سایت امروز چه مهربون شدن و طرفدار مادر شوهر🙄🙄🤭

ما مادر شوهرا گناه داریم کافر خودمون پشت هم نباشیم عروسا میخورنمون

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

این وسایلی که جدید خریدی رو همسرت خریده دیگه؟جایگزین کرده دیگه. قیمتی ندارن اینا ارزش بحث نداره.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

عیب نداره یا برای رضای خدا ببخش به مادرشوهر ت حتما احتیاج داره که استفاده میکنه..

اگر مادرشوهرت مثل یه نفر که من میشناسم ممکنه اون وسیله رو خودش بفروشه یا ببخشه به دختراش یا خواهراش پس اونارو بگیر ازش..

اگه میزاری بمونه به مادرت نهایت بگو پولشو داد مادرشوهرم خرید ازم ...

اگرم میخوای بری بیاری به مادرشوهرت بگو همون موقع که آگهی کردم یه نفر بیعانه زده میخوام بدم بره

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

🤣🤣🤣

اینطور نیست واقعا؟

من خودم به شخصه تعجب کردم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ما مادر شوهرا گناه داریم کافر خودمون پشت هم نباشیم عروسا میخورنمون

شما مگه مادرشوهرید😳؟

بله خوردن که کار عروسای سایته

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

به پدر و مادرت بگو اونا دیگه وسیله خونه منن جهاز رو که پس نمیبرن خونواده ی دختر فقط اگه من بگم اونا باهام دعوا میگیرن یا بگو اگه اینو به شوهرم بگم میاد پس میده بهتون و بعد دیگه هم با شما چپ میفته هم با من

😂 همچنین طرفدار شوهر های زاغارت

👍

🤣🤣🤣🤣🤣شانس مادر شوهر اسی زده

آره دیگه

شانس نداشت که اونهمه وسیله رو مفتی صاحب نمیشد الانم ازش دغاع کنند🤣