2777
2789

ما تازه از خونه مادرشوهرم بلند شدیم و یه شری لوازمام که داغون شده بود رو گذاشتم اونجا تاذفروش بره ولی کسی نمیاد بخره ولی خب قابل استفادس یا بخاریمو نمیتونستم ببرم خونهذجدیدم یا پرده هامو گذاشتم اونجا و پرده جدید خریدم گاز جدید خریدم ولی حالا مادرشوهرم داره استفاده میکنه میگه نفروش

ولی پدر مادر من راضی نیستن

ولی از اون طرف با شوهرمم دعوام میشه اگه بگم نمیخام مامانت استفاده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه همه اینهایی که گفتید سرهم چقدر قیمت دارن که پدر و مادرتون هنوز دنبالش هستند؟!!

خونه طرف بودید و حالا به سلامتی بلند شدید حالا چهار تا وسیله به در نخور جا گذاشتید که اونقدری مستعمل بوده که فروش هم نرفته

شان و شخصیت خودتون رو بخاطر چهار تا وسیله دست دوم به درد نخور هیچوقت پایین نیارید

خانومای سایت امروز چه مهربون شدن و طرفدار مادر شوهر🙄🙄🤭

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بگو فروختم

چیزی که پدر مادرت دادن که ضایس بخوان پس بگیرن عوضش نو خریدی

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹