2777
2789
عنوان

هرکس بیداره بیاد

303 بازدید | 46 پست

با شوهرم دعوام شد-خودمو زدم حتی پنیک شدم.بخاطرش دارم افسرده میشم.هر چی میگ راه میام ولی من هر چی بگم بهونه میاره میگ دوست دارم اما من شک دارم مگ ادم کسیو ک دوس داره چندین سال اذیتش میکنه؟حالم بده توروخدا راهنمایی کنید ۲تا بجه دارم .موندم سر دوراهی 

سلام متوجه نشدم سر چه موضوعی راهنمایی کنیم 

پنیک شدن تون 

یا اینکه به گفته هاتون بی توجهی می‌کنه 

و مورد آخر دو راهی چیه خیلی کامل نگفتی گنگ بود 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

سلام متوجه نشدم سر چه موضوعی راهنمایی کنیم پنیک شدن تون یا اینکه به گفته هاتون بی توجهی می‌کنه و مور ...

نخاستم طولاتی بشه. بخدا هنوز دستام دستام حس نداره کم نوشتم.

من میگم ثابت کن دوسم داری ولی اون میگ همینکه میرم سرکار یعنی دوست دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانیک بهت دست داده ؟؟؟

آرامش خودتو حفظ کن لطفا.به هیچ چیز خاصی فعلا فکر نکن

فقط نفس عمیق بکش

لطفاً آرامش خودتو حفظ کن

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

نخاستم طولاتی بشه. بخدا هنوز دستام دستام حس نداره کم نوشتم.من میگم ثابت کن دوسم داری ولی اون میگ همی ...

عزیزم خنده دار نیست بعد دوتا بچه دنبال اثباتی وقتی به خودت اثبات نشده و ازش بچه داری من چی میتونم بگم.

خب به رفتارش دقت کن هر چند کوچیک مثلا من همسرم اهل محبت عملی رفتارش نشون میده خیلی بیان نمیکنه هرچند اون رفتار کوچیک باشه شاید از بیرون حس نشه اما من متوجه میشم مثل میزنم تولدش بود خانواده دوست آشنا براش گل خریده بودن دیدم موقع رفتن من گل ها آورد داد بهم گفت این گلا برای تو شاید خنده دار باشه اما اون لحظه قشنگ بود 

مطمئنم همسرت در زندگی کار ها کوچیک و بزرگ زیادی برات انجام داده که مطمئن شدی پدر خوبی می‌تونه باشه و بچه دار شدی الان آروم باش فقط بعدا درست فکر می‌کنی مادر عزیز 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

نمیشه

لطفااااا آروم باش.

نباید بزاری حمله عصبی بهت دست بده

لطفاً بروی خودت مسلط شو

فقط چنتا نفس عمیق بکش

و به هیچ چیزی فکر نکن

دلم تنگ روزهای شیرینیه ک دوسداشتم باهاشون خاطره بسازم ...ولی فقط درد دل شدن...دل بیچاره ی ما ک چ انتظاراتی داره🥀

نخاستم طولاتی بشه. بخدا هنوز دستام دستام حس نداره کم نوشتم.من میگم ثابت کن دوسم داری ولی اون میگ همی ...

دیگه اینطوری بهش نگو کلا هیچوق نگو تو منو دوس نداری و یا نگو ثابت کن و این چیزا..

هرگِردی،گردونیس...

ب درک منکه دهنم سرویس شده بخاطر اینهمه فکر تو ذهنم جی پس

ببین خانوم عزیز اینو بدون ک بخش زیادی از مدیریت و سکانداری روابط خانواده به خانوم خونه بستگی داره وهم میتونه فضارو رو به بهبودی و شادابی ببره هم بلعکس..

هرگِردی،گردونیس...

ببین خانوم عزیز اینو بدون ک بخش زیادی از مدیریت و سکانداری روابط خانواده به خانوم خونه بستگی داره وه ...

ن اولین نفر مرد هست محبت و ارامش رو ب زن میده و خانم خونه پخشش میکنه

ن اولین نفر مرد هست محبت و ارامش رو ب زن میده و خانم خونه پخشش میکنه

طبیعتاً هرچیزی منتقل بشه همونو میگیری..اگه صبر و اعتمادبه نفس روبالاببری و ی خرده هم سیاست به خرج بدی نتیجه مثبت میگیری توی زندگیت

هرگِردی،گردونیس...