۱۳۷۴amazing مدیر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4511 عنوان هرکس بیداره بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 46 پست با شوهرم دعوام شد-خودمو زدم حتی پنیک شدم.بخاطرش دارم افسرده میشم.هر چی میگ راه میام ولی من هر چی بگم بهونه میاره میگ دوست دارم اما من شک دارم مگ ادم کسیو ک دوس داره چندین سال اذیتش میکنه؟حالم بده توروخدا راهنمایی کنید ۲تا بجه دارم .موندم سر دوراهی 1404/09/10 | 02:07 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanzadehamm عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 1452 ن اولین نفر مرد هست محبت و ارامش رو ب زن میده و خانم خونه پخشش میکنه از این جهت آره وظیفه مرد هم هست که به نوع های مختلف ابراز محبت وعلاقه رونسبت به خانومش انجام بده ولی خانوم منشاء مهرورزی و محبت هستش. هرگِردی،گردونیس...
khanzadehamm عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 1452 میدونی چندساله دارم تلاش میکنم مطمئنی از راه و روش های صحیح و جامع استفاده کردی واسه بهبود روابطتون؟ هرگِردی،گردونیس...
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 807 چرا حس میکنی دوستت نداره؟اتفاقی افتاده بینتون یا تغییر کرده؟
۱۳۷۴amazing مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4511 چرا حس میکنی دوستت نداره؟اتفاقی افتاده بینتون یا تغییر کرده؟ ن ی چالشیه ک من از ۱۶سالگی دارم باهاش تا الان ک دارم میرم تو ۳۰
۱۳۷۴amazing مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4511 مطمئنی از راه و روش های صحیح و جامع استفاده کردی واسه بهبود روابطتون؟ من همه جوره باهاش راه اومدم اما اون ن-اون حتی دلش نمیخاد نیم ساعت دیر تر بخابه یکم با من صحبت کنه
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 807 ن ی چالشیه ک من از ۱۶سالگی دارم باهاش تا الان ک دارم میرم تو ۳۰ گاهی وقتا معیار ما از دوست داشتن باهم فرق دارهمثلا همسرتون فکر میکنه همینکه میره سر کار یعنی دوستتون داره. ولی شما اینگونه فکر نمیکنید از نیازها و احساساتتون باهاش صحبت کنید و بخواید که درکتون کنه
۱۳۷۴amazing مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4511 گاهی وقتا معیار ما از دوست داشتن باهم فرق دارهمثلا همسرتون فکر میکنه همینکه میره سر کار یعنی دوستتون ... چندساله میگم هفته ای ۱بار حرف میزنیم یعنی دعوا بعدش حرف ولی انگار صبح ک میشه یادش میره یا مثلا ی گل میخره بعده چندروز باز همون ادم قبلیه
asemoneabiman عضویت: 1404/06/13 تعداد پست: 807 چندساله میگم هفته ای ۱بار حرف میزنیم یعنی دعوا بعدش حرف ولی انگار صبح ک میشه یادش میره یا مثلا ی گل ... خب بعد این همه سال نتیجه این میشه که وقتی نمیتونید ایشون رو تغییر بدید بپذیریدش همینجوری که هست
جديدالورود عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 10887 فك كنم همسرت محبت كلامي نداره درسته؟مردا بعضيا اينجورين. متاسفانه نميدونن كه فقط عملي كردن نيست. زن نياز به شنيدن هم داره. مشاور بريد. خيلي خوبه و تاثير داره سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.
۱۳۷۴amazing مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4511 فك كنم همسرت محبت كلامي نداره درسته؟مردا بعضيا اينجورين. متاسفانه نميدونن كه فقط عملي كردن نيست. زن ... نمیاد میگ من خودم مشاورم بعدم بقل میکنه بوس میکنه ک خرم کنه
۱۳۷۴amazing مدیر استارتر عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 4511 تواین12سال ثابت نشده دوست داره یانه ی جاهای اره ولی من رابطه مهمه برام دقیقا اونجا ن
sfhosini عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 810 ی جاهای اره ولی من رابطه مهمه برام دقیقا اونجا ن چن وقت رابطتتون ریخته بهم؟