2777
2789
عنوان

پدر و مادرای ایرانی اکثریت نامردن

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 87 پست
من عروسیم ۱۰۰۰ تا دعوتی داشت کلا ۱۰۰ میلیون خرج همه جی شد الان ۱۰۰ تومن خرج ۲۰ تا مهمونه

بخدا قیمتا زیاد شده بابام سر جهاز هزار بار از قیمتا میگ سر عروسی ولی اینو درنظر نمیپگیره 

میگ اکر نمیخای همه رو دعوت کنی حق نداری عروسیت فامیلای منو دعوت کنی برو مال خودتو دعوت کن 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

عقدم بابام انداخت گردن همسرم

اصلا قبول نکن ،جلوی پدرت بایست ،پدرت خیلی آدم مفت  خور و زرنگیه ،هیچ خرجی نکرده ،دخالت هم میکنه  خاطر جمع باش میگه کادوهای فامیل خودمون رو هم میگیرم ،کاش اصلا نمی آشتی عروسی بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا زشته عروسی برای شوهرته پدرت داره از زندگی دخترش پول کم می‌کنه برای شکم فامیلاش من جای شوهرت بودم می گفتم عروسی نمی‌گیرم اگر می خوای خودتون بگیرید 

خب بگو بابا مگه نمیبینی شرایطمون رو 

دوست داری اول زندگی رو با داشتن کلی بدهی و قرض شروع کنیم 

به خاطر دو ساعت سرگرم کردن دیگران خودمون چند سال استرس چک و پاس کردنشون رو بکشیم ؟؟؟؟؟

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

این دیگه نامردیه

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

چه رویی داره بابات عقدو که همسرت گرفته عروسیم که از طرف شما ۱۱۰ نفر داره میاد بخدا خرج عروسی کم نیست من عروسی داداشم شهریور بود یک و دویست فقط پول صندلی هر نفر افتاد 

حالا ورودی و پول عکاس و فیلمبردار و دیجی اینا به کنار .

به بابات بگو خیلی ناراحتی بقیه ی فامیلای خودتو خودت شام بده

بخدا قیمتا زیاد شده بابام سر جهاز هزار بار از قیمتا میگ سر عروسی ولی اینو درنظر نمیپگیره میگ اکر نمی ...

بگو من شرایط دعوت کردن بیش از این را ندارم 

مخارج زیاده ، شما اگر میخوای پول بدی پول را به خودم بده وسیله بخرم برای رفاه زندگیم 

به همسرت بگو من درکت میکنم ، میدونم فشار میاد بهت ، اما اونام توی نظر دادن آزادن، تصمیم نهایی را ما ...

اخه بابای خودم اول تزشو انداخت 

گفت ار عروسی رو با هزینه خودتون بگیرین هر کیو دوس داشته باشین میتونین دعوت کنید اما اگر  ما پول حنارو ببادیم بزاری رو عروسی ما حق انتخاب داریم 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

بخدا قیمتا زیاد شده بابام سر جهاز هزار بار از قیمتا میگ سر عروسی ولی اینو درنظر نمیپگیره میگ اکر نمی ...

عروسی نگیر بنظرم برو لباس عروس بپوش چهارتا عکس بگیر برین ماه عسل

پیگ می های مرد پرست ریختن تو تاپیک چطوره پدرش عروسیم بگیره بشما باشه فقط یکی بیاد بگیرتتون کافیه

میگه جهیزیه خوب نگرفته عقد نگرفته فقط فامیل عروس تو مراسم هستن،حتما طلا گرفته خونه هم گرفته شما می خوای بگو همون بیست نفر داماد هم دعوت نکنن